Kilpailutoiminta 2023-24

Siilinjärven Hiihtoseuran omaan perinteisiin kilpailutoimintoihin kuuluvat talvisin neliosainen Siilinjärvi Ski Tour -kilpailusarja sekä muutama valtakunnallinen ja piirikunnallinen maastohiihtokilpailu. Kesäisin järjestämme jäsentenvälisiä maastojuoksu- ja yleisurheilukilpailuja.

Hiihtoseura haluaa sisäisen strategian mukaisesti kehittää ja järjestää monipuolista kilpailutoiminta paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Viime vuosina vähentyneiden kansallisten kilpailujen myötä seura on lähtenyt herättelemään myös perinteisiä Siilin Hiihtoja, joita on vuosikymmenten saatossa järjestetty niin Siilinjärven Patakukkulan kuin Kuopion Puijonkin maastoissa. Mielestämme on järkevää keskittää hiihtokansa alueittain samoihin kilpailuihin viikonlopun aikana ja nykyisillä kansallisten kilpailujen lukumäärällä uskomme löytyvän tilaa myös Siilin Hiihdoille.  

Siilinjärven hiihtoseuran jäsenet osallistuvat mahdollisuuksien mukaan monipuolisesti eri kilpailutoimintaan niin oman seuran, piirikunnallisten, kansallisten ja sm-kilpailujen muodossa.