Team Siilinjärvi

Team Siilinjärvi - Siilinjärven Hiihtoseuran edustusjoukkue

Siilinjärven Hiihtoseuran edustusjoukkue valtakunnallisesti televisioitavassa maastohiihdon Suomen Cupissa, mikä on saavuttanut urheiluyleisön suosion kunkin tapahtumaviikonlopun katsotuimpina urheilulähetyksinä viime vuosina. Joukkue edistää nuorten urheilijoiden kehitystä heidän henkilökohtaisella kilpaurallaan ja samalla toimii myös esikuvana seuran nuorisohiihtäjille. Ensimmäisellä täysimääräisellä kaudella 2013-14 joukkueen sijoitus kokonaiscupissa oli 7., toisella kaudella 2014-15 joukkueen sijoitus oli 10. ja kolmannella kaudella 15. Neljännellä kaudella 2016-17 joukkueen sijoitus oli toistaiseksi paras palkintosija 6. ja parisprintissa naiskaksikko Johanna Ukkola ja Päivi Roivainen saavuttivat pronssia Keuruulta. Viidennellä kaudella 2017-18 joukkueen sijoitus parani jälleen sijalle neljä ja parhaimpana sijoituksena Vöyrin Suomen Cup viestin voitto. Kuundennella kaudella joukkue ylsi edelleen tasaisella suorituksella 10 parhaan joukkoon loppusijoituksena viesticupissa 8.sija ja henkilökohtaisella puolella erityisesti Päivi Roivainen saavutti hiihtouransa parhaat henkilökohtaiset saavutukset ennen sivuun siirtymistä joukkueen kokoonpanosta.

Tulevalle kaudelle 2019-20 joukkue lähtee hieman uudistuneena taistelemaan kokonaiscupissa sijoittumista edelleen 6. parhaan joukkoon. Naisten mukaan on kasvanut myös miesten porukka, joka tulee osallistumaan osaan Suomen Cupin viesteistä.

Joukkueen kokoopano 2019-20

Naiset