Ystävyyden Maja

 

 

 

 

 

 

 

 

Ystävyyden Maja


Sijaitsee Siilinjärvellä Pöljänjärven rannalla. Etäisyys Siilinjärveltä 11 km, Kuopiosta 35 km, Rissalan lentokentältä 26 km ja Tahkolle 50 km.

 

 

Ystävyyden Majassa on lattiapinta-alaa 400 m², mikä mahdollistaa erilaisten juhlien, kokousten, koulutus- ja virkistystilaisuuksien järjestämisen jopa 120 hengelle. Ystävyyden Majalle on myös mahdollista tulla vain lomailemaan ystävien ja sukulaisten kanssa. Rakennuksesta löytyvät sali, hyvin varustettu keittiö, keittiö-takkahuone yhdistelmä, 2 saunaa pukuhuoneineen, 4 vessaa, majoitustilat (jopa 20 hengelle + lisävuodemahdollisuus patjoista). Ulkoa löytyvät myös kota ja katettu terassi.

  

Lähtökohtaisesti vuokraamme vain tilat, jolloin asiakas voi järjestellä omat tarjoilunsa ja aktiviteettinsä itsenäisesti. Siilinjärveltä löytyy monipuolisia liikuntapalveluita mm. Fontanella, Siilin Ratsastuskeskus, Tarina Golf, Kasurilan laskettelukeskus sekä hyvin merkityt ulkoilureitit.

Ajo-ohje

Navigaattori: Luvelahdentie 521, Siilinjärvi

 

Tiedustelut ja varaukset:


Jani Tikkanen

Sähköposti: jani.tikkanen(at)tima.fi 
Puh: 050- 554 3882

 

Ohjelmapalvelut

 

Imituattori Oy/Antti Karjalainen - Imitointia omaks iloks ja muiden harmiks, naurutakuulla.

Sähköposti: antti@imituattori.fi

Puh: 040-9134972

 

 

Varaustilanne kalenterista

 

Loppuvuoden 2023 kalenteri on täyttynyt vauhdilla, mutta joulukuusta löytyy vielä vapaana joulu ja uusivuosi sinun tapahtumiisi ja juhliisi. Katso tarkemmin oheisesta varauskalenterista. Tiedustele myös arkipäivien edullisempia hintoja!

 

Kesästä 2024 heinä- ja elokuun viikonloput on varattuna, mutta 26-28.7.2024 viikonloppu vapautui siirron myötä uudelleen varattavaksi. Kesä- ja syyskuusta 2024 löytyy vielä vapaita viikonloppuja. Varaa pikaisesti toivomasi viikonloppu!

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.