Kilpailuohjeet

Kilpailuohjeet IIVO Nuorisocup Kasurila 5.4.2023

KilpailukansliaKilpailukanslia stadionalueella klo 17 alkaen
Lähtö, maali ja verryttelyLähtö sijaitsee Kasurilan laskettelurinteen juurella ja maali rinteessä hiihdettävän matkan mukaan. Lähdöt väliaikalähdöin ja lähtöpaikat on arvottu. Hiihdettävät radat 0.3 km, 0.8 km ja 1.8 km. Kilparadat suljetaan kilpailujen ajaksi, jolloin testaaminen ja verryttely karttaan merkityllä alueella. Maalista palaaminen lähtöalueelle joko merkittyä verryttelylatua pitkin tai kävelemällä takaisin rinnettä alaspäin.
Radat Katso ratakartat sivun alalaidasta: 0.3 km = 1 x 0.3 km, 0.8 km = 1 x 0.8 km ja 1,8 km = 1 x 1.8 km. 0.3 km radalla on korkeuseroa 38m sekä 0.8 km ja 1.8 km radoilla on korkeuseroa 100m - muista verrytellä hyvin ja älä lähde täydellä teholla alkuun! Ratavideo 2000m (poikkeuksena videosta laskuosuutta helpotettu ja reittiä lyhennetty välistä)
Osanoton varmistaminen ja kilpailunumerotOsanoton varmistaminen kilpailunumeroa noudettaessa. Numerot noudetaan joko itse tai huoltajan toimesta stadionalueen numerotelineestä ja palautetaan suorituksen jälkeen stadionalueelle Ponsseteltalle. Jos et löydä omaa numeroasi, soita 050-3512568. Kadonneesta kilpailunumerosta veloitamme 50 € jälkikäteen.
Suksien voitelu ja merkkausAlueella ei ole järjestäjän puolesta suksenvoitelumahdollisuutta. Suksia ei merkata
LämpötilatauluStadionin pakkasmittari. Pakkasraja -15 astetta
HiihtotapavalvontaSuoritetaan valvontaa mm. estämisestä ja radan kiertämisestä.
Pukutilat, wc:t ja suihkutKasurilan koululla wc-tilat ja pukuhuoneet miehille ja naisille.
TuloksetTulokset nähtävillä livetuloksina, luetaan kuuluttamalla ja lopputulokset tulevat kotisivuille kilpailun jälkeen.
Palkintojen jako15 minuuttia sarjan maaliin tulon jälkeen stadionalueella Ponsseteltalta. 8-10-sarjoissa palkitaan kaikki, 12-14 sarjoissa 50% ilmoittautuneista sekä 16 ja yleinen sarjoissa 3 parasta.
KilpailuravintolaKilpailuravintola palvelee stadionalueella. Maksuvälineenä käteinen.
PaikoitusKilpailukeskuksen läheisyyteen Kasurilan koululle liikenteen ohjauksen mukaan
EnsiapuEnsiapu päivystää alueella. Jos tarvitset ensiapua, soita, puh 050-3512568
TuomarineuvostoKilpailunjohtaja Ari-Pekka Pöyhönen, TD Esko Valikainen, TDA Juha Kröger ja Sihteeri Jenni Takkunen
MuutoksetJärjestäjä ja tuomarineuvosto pidättävät oikeudet ohjelman mukaan muutoksiin, esim. keliolosuhteiden muuttuessa kilpailun aloituksen siirrosta ja mahdollisesta peruutuksesta.