Kilpailuohjeet

Yleiskartta Pöljän Pitkät Matkat. Rata- ja stadionkartta ladattavissa sivun alalaidasta.

Kilpailuohjeet Pöljän pitkät matkat Siilinjärvi 19.2.2022

 

KilpailukansliaYstävyyden Maja (Luvelahdentie 521, Siilinjärvi) avataan klo 9.00. Koronarajoitusten myötä kilpailukansila käytössä vain jälki-ilmoittautumiseen, puh: 040-8406363
Lähtö ja maaliLähtö ja maali sijaitsevat Ystävyyden Majan rannassa. Lähdöt kaikilla sarjoilla klo 11 alkaen. Lähdössä edetään ensimmäinen 30 metriä tasatyönnöin rannan tuntumassa merkittyyn rajaan asti. 25km Lähdössä nuoremmat ja kilpasarjat eturiviin.
RadatKilparadat on merkattu vihreillä viireillä ja kääntöpaikat rannan tuntumassa punaisella lipulla. Katso rata- ja stadionkartat sivun alalaidasta. 15km = Ystävyyden Majan rannasta Harjamäen suuntaan kaakkoon radan oikeata reunaa, käännös lipun oikealta puolelta ja takaisin radan oikeata reunaa. 25km = Ensin Ystävyyden Majan rannasta Harjamäen suuntaan kaakkoon radan oikeata reunaa, käännös lipun oikealta puolelta ja takaisin radan oikeata reunaa. Toisena Ystävyyden Majan rannasta Pöljän suuntaan itään radan oikeata reunaa, käännös lipun oikealta puolelta ja takaisin radan oikeata reunaa.
JuottaminenHiihtoliiton ohjeiden mukaan paikaltaan. Järjestäjän puolesta ei juomapistettä matkan varrella.
Numerot ja osanoton varmistusOsanoton varmistus kilpailunumeroa noudettaessa ulkoa pyykkinarulta. Kadonneesta numerosta veloitamme 50 euroa. Numerolapun palautusta vastaan jokaiselle osallitujalle mehut.
Suksien voitelu ja merkkausYstävyyden Majalla on saatavilla sähköä voiteluun ulkona. Koronarajoitusten myötä suksia ei merkata.
HiihtotapavalvontaSuoritetaan valvontaa estämisestä ja radan loppuun kiertämisestä
Pukutilat ja suihkutPukutilat ja wc-tilat käytettävissä miehille ja naisille. Sisätiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä.
PalkintojenjakoJaetaan yhdessä erässä ulkona noin 20 minuuttia viimeisestä maaliintulosta. Vastalauseaika 15 minuuttia.
KilpailuravintolaKilpailuravintola palvelee Ystävyyden Majalla. Maksuvälineenä käteinen.
PaikoitusYstävyyden Majan pihassa ja läheisyydessä tiellä ohjauksen mukaan.

 

Rata- ja stadionkartat Pöljän pitkät matkat

PDF-tiedostoKARTAT_Pöljän pitkät matkat 2018.pdf (4.0 MB)
PDF-tiedostoPöljän pitkät matkat_2018_stadion.pdf (495 kB)