Valmentajakerho

Tavoitteet
* Valmentajien työn arvostuksen nostaminen
* Valmentajien hyvinvoinnin ja jaksamisen lisääminen
* Valmentajien osaamisen kehittäminen
* Valmentajien määrän kasvattaminen

Valmentajien motivointi ja seurassa pysyminen on nykyisen toiminnan turvaamiseksi erittäin tärkeää. Yhtä tärkeää on myös seuran oma valmentajatuotanto ja tässä pyritään edelleen omavaraisuuteen. Valmentajia kartoitetaan aktiivisesti seuran kasvateista, hiihtäjien vanhemmista, seuran hiihtäjistä ja aikaisemmin seurassa valmentaneista.

Valmentajien osaamisen kehittäminen on laadun nostamisen kannalta tärkeää. Valmentajia kannustetaan edelleen osallistumaan Hiihtoliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksiin. Lisäksi Siilinjärven Hiihtoseura pyrkii järjestämään sekä omia että yhteistyösä Pohjois- Savon Hiihto ry muiden seurojen kanssa valmentajakoulutustapahtumia. Seuran oma valmentajakerho pyrkii myös järjestämään valmentajien tapaamisia ja kokouksia.

Valmentajakerhon yhteyshenkilö

Heikki Ukkola