Hiihtoseura ylivoimainen nuorisocupin seurapisteissä

5.4.2017

Pohjois-Savon Nuorisocup hiihdettiin neliosaisena kilpailusarjana talvella 2017. Hiihtoseuralaiset menetyivät kokonaisuutena erinomaisesti ja seurapisteissä olimme selvästi piirin paras seura. Kokonaiskilpailussa menestyneet urheilijat pääsevät pokkaamaan palkinnot Iivo Niskasen kädestä piirin kevätparlamentissa Toivalassa 24.4.2017 klo 18. Tilaisuudessa palkitaan myös valtakunnallisella tasolla menestyneitä piirin urheilijoita, joita hiihtoseurasta on Arsi Ruuskanen, Johanna Ukkola ja Päivi Roivainen.

Tarjoilun järjestämiseksi seurat ilmoittautavat osallistujat keskitetysti, mistä syystä kevätparlamenttiin lähtevät hiihtoseuralaiset ilmoittautukaa Janille tekstiviestein 19.4.2017 mennessä, puh: 050-5543882.

Pohjois-Savon Nuorisocup 2017