Nuorisolle Ski Touria ja Nuorisocuppia

30.1.2014

Talvi on päässyt hiljalleen totisesti käyntiin myös hiihtokilpailujen osalta, vaikka lumitilanne on edelleen hieman haasteellinen niin Siilinjärvellä kuin koko maakunnassakin. Nuorisolle sopivia matalankynnyksen kilpailuja järjestetään Siilinjärvellä Hiihtoseuran Siilinjärvi Ski Tourin muodossa sekä ensimmäisinä seuran ulkopuolisina kilpailuina Pohjois-Savon Forte Sport Nuorisocupin muodossa. Kaikki rohkeasti mukaan kokeilemaan ja hakemaan kilpailutuntumaa Ski Tourilta ja Nuorisocupista.

Lisätietoja: Siilinjärvi Ski Tour

Lisätietoja: Pohjois-Savon Forte Sport Nuorisocup

Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisohjeet seuran ulkopuolisiin kilpailuihin löydätte sivuiltamme kohdasta kilpailuilmoittautumiset.

Pohjois-Savon Forte Sport Nuorisocupin päätösosakilpailu hiihdetään vapaan tyylin jäähiihtona Siilinjärvellä Ystävyyyden Majalla 23.3.2014.