Siilinjärven Hiihtoseuran naiset neljänneksi viestissä Suomen Cupissa Keuruulla

12.1.2014

Viestikolmikko Päivi, Eevakaisa ja Johanna (Kuva: H.Ukkola)
Johanna avausosuudella letkassa (Kuva: H.Ukkola)
Eevakaisa vie toista osuutta (Kuva: H.Ukkola)
Päivi vauhdissa ankkuriosuudella (Kuva: H.Ukkola)

Keuruulla hiihdettiin Suomen Cupin kolmas osakilpailuviikonloppu, jossa olivat vuorossa lauantaina henkilökohtainen vapaalla tyylillä ja sunnuntaina viestit perinteisellä tyylillä. Lauantain henkilökohtaisilla matkoilla hiihtoseuran kaikki neljä naista olivat 50 parhaan joukossa parhaimpana Johanna Ukkola 8. sijalla, kun mukana oli yhteensä 90 hiihtäjää naisissa. Sunnuntain viesteissä hiihtoseuran joukkue - Johanna Ukkola, Eevakaisa Loukusa ja Päivi Roivainen - teki huiman nousun ankkuriosuudella nousten lopulta upeasti sijalle neljä.

Keuruun kilpailunjärjestäjät olivat tehneet jälleen kerran kovan työn saadakseen kilpailuladut lumetettua ennen Suomen Cupin kolmatta tapahtumaviikonloppua, jossa hiihtoseuralta oli mukana naisten joukkue. Lauantaina vapaan tyylin 5,4 kilometrin henkilökohtaisilla matkoilla parhainta vauhtia hiihtoseuralaisista piti yllä Johanna Ukkola 8.sijallaan häviten päivän voittajalle Kangasniemen Kalskeen Heini Hokkaselle 51,4s. Muista hiihtoseuralaisista Päivi Roivainen hiihti myös hienon vapaan henkilökohtaisen suorituksen 18.sijallaan, Eevakaisa Loukusa 26. sijalle ja Marja-Terttu Repo 48.sijalle, kun maaliin hiihti lopulta haastavissa olosuhteissa 89 naista.

Sunnuntain viesteissä hiihtoseuran naisten joukkue lähti tavoittelemaan sijoitusta kuuden parhaan joukkoon. Johanna Ukkola avasi viestin varmalla suorituksella tuoden joukkueen vaihtoon 8.sijalla. Toisella osuudella Eevakaisa Loukusa piti joukkueen suurinpiirtein samoilla sijoituksilla tuoden joukkueen vaihtoon 10.sijalla, jonka jälkeen hurjaan päivän vireeseen yltänyt joukkueen ankkuri Päivi Roivainen pääsi vauhtiin ja nosti joukkueen lopputuloksissa sijalle 4. Tämä antaa joukkueen naisille varmaan uskoa myös tuleviin viesteihin taistella kuuden parhaan joukkoon sijoittumisesta.

Tulokset