Johanna vuoli kultaa Keuruun nuorten Sm-hiihdoista

10.2.2013

Johannan kultamitali on ratkennut (Kuva: P. Kinnunen)
Tatu wassuttaa viimeisellä kierroksella (Kuva: P. Kinnunen)
Satu nousee Keuruun jyrkkiä nousuja (Kuva: P. Kinnunen)
Hanna mukana ryhmässä (Kuva: P. Kinnunen)

Viikonloppuna hiihdetiin nuorten Suomenmestaruushiihtoja Keski-Suomessa Keuruulla, jossa lauantaina oli viestit ja sunnuntaina pitkät matkat. Siilinjärven Hiihtoseuran urheilijoiden kirkkain saavutus viikonlopulta oli lopulta Johanna Ukkolan kultamitali vapaan tyylin 20 kilometrin yhteislähtökilpailuista.

Lauantain nuorten Suomenmestaruusviesteissä Siilinjärven Hiihtoseurasta oli mukana kaksi M20-sarjan joukkuetta. Hiihtoseuran 1-joukkue Juuso Ukkola, Tatu Myllykoski ja Jouni Pitkänen sijoittuivat vaihderikkaassa viestissä lopulta 13. sijalle ja seuramme 2-joukkue Hannes Rautiainen, Niko Lappalainen ja Jari Hyvönen kantoivat seuran värit hienosti sijalle 24.

Tulokset viestit

Sunnuntaina Keuruulla olivat vuorossa vapaan tyylin pitkät matkat yhteislähdöillä. Aamupäivästä M20 sarjan miehistämme loppuun hiihti ainoastaan Tatu Myllykoski nostaen sijoitustaan loppua kohden hienosti 22. sijalle, kun seuramme muut edustajat joutuivat jättämään matkan kesken viimeaikaisten sairastelujen myötä. Heti miesten perään säntäsivät matkaan N20-sarja, jossa vahvan viimeisen kierroksen myötä Johanna Ukkola nousi lopulta selvään reilun 20s voittoon hopeamitalisti Katri Lylynperästä. Iltapäivän puolella N17-sarjan lähdössä Siilinjärven Hiihtoseurasta olivat mukana vielä Satu Kähkönen (29.sija) ja Hanna Hynynen (33.sija), jotka hiihtivät hyvin pöpperöisessä kelissä ensimmäiset pitkän matkan hiihdot nuorten Suomenmestaruuskilpailuissa.

Tulokset henkilökohtainen