Siilinjärven Hiihtoseuran P12-joukkue pronssille Maakuntaviestijuoksuissa

2.10.2011

Vas. Tomi Koponen, Valtter Pennanen ja Arsi Ruuskanen verryttelylenkillä kilpailun jälkeen (Kuva: P. Kinnunen)
Numero 10 Jenni Takkunen vie tyttöjen viestiä 2.osuudella (Kuva: P. Kinnunen)
Tiina Moilanen palasi kasvattajaseuraansa ja juoksi naisten viestin 2.osuudella (Kuva: P. Kinnunen)
Juho Ukkola juoksi hymyssäsuin P16-viestin ankkuriosuuden nopeimman ajan (Kuva: P. Kinnunen)

Sunnuntaina juostiin syksyn perinteiset maakuntaviestijuoksukarkelot Karttulassa, jossa Hiihtoseurasta oli mukana sekä nuorten että aikuisten joukkueita. Kovimpaan suoritukseen ylsivät pronssisijoituksellaan seuran P12-joukkue: Justus, Arttur, Valtter ja Arsi.

Siilinjärven Hiihtoseuran viestikarkelot avasivat T12-joukkue, Saara Porthan, Jenni Takkunen, Heta Kanerva ja Hannele Rautiainen, joka sijoittui lopulta tasaisessa kilpailuissa 7.sijalle. Mainittakoon, että tytöt voivat osallistua samaisella joukkueella maakuntaviestijuoksuun myös ensi vuonna. Tyttöjen perään ampaisivat P12-vuotiaat, jossa hiihtoseuran joukkue, Justus Ukkola, Arttur Pennanen, Valtter Pennanen ja Arsi Ruuskanen, taisteli mitalista koko viestin ajan ja sijoittu kovan kiritaistelun päätteeksi hienosti pronssisijalle.

Seuraavan oli vuorossa 16-sarjojen viestit, joissa hiihtoseuran tyttöjen joukkue joutui harmillisesti jäämään pois kokonaan sairastumisien myötä. Sen sijaan hiihtoseuran P16-joukkue, Santeri Hirvonen, Teemu Risto, Hannes Rautiainen ja Juho Ukkola, taisteli urhoollisesti 6. sijalle poikien kovatasoisessa viestissä.

Päivän päätteeksi juostiin vielä sekä naisten että miesten viestit. Naisten viestissä hiihtoseuran joukkue, Saila Salmela, Tiina Moilanen, Päivi Roivainen ja Hanna Hynynen, sijoittui 5. sijalle. Miesten viestissä hiihtoseuran joukkue, Joona Rissanen, Sampsa Lietonen, Jesse Ukkola, Juuso Ukkola, Teemu Salmela ja Niko Lappalainen, sijoittui lopulta 6. sijalle vaihderikkaassa kilpailuissa.

Mielenkiintoista talven maakuntaviestikarkeloiden odotusta kaikille hiihtoseuralaisille (ps. kuvia viesteistä päivitetään seuran sivuille lähipäivinä).

Lisätietoja: http://karttu.sporttisaitti.com/maakuntaviestijuoksu_2011/tulokset/