Siilinjärven Hiihtoseuran kaudenpäättäjäiset vietettiin suurella joukolla Ystävyyden Majalla

27.5.2011

Torstai-iltana Ystävyyden Majalle kokoontui vajaa satakunta hiihtoseuralaista muistelemaan menneen kauden huippuhetkiä ja suuntaamaan katseita kohti tulevaa kautta kakkukahvien lomassa.

Tilaisuuden avasi seuran puheenjohtaja Maija Liisa Tikkanen katsauksella menneeseen kauteen ja sen moniin seuralaisten tapahtumiin. Avauksen jälkeen päättäjäisissä juotiin kakkukahvit Johanna Ukkolan Suomenmestaruusmitalien ja Siilinjärven Hiihtoseuran historian parhaimman seuraluokittelusijoituksen (21. sija) kunniaksi.

Kahvittelun jälkeen Terhi Saarivainio tutustutti pelillään paikanpäälle kokoontunutta seuraväkeä toisiinsa. Pelin jälkeen Terhi luovutti ohjaamansa Liikuntaleikkikoulun mitalit ja kunniakirjat. Liikuntaleikkikoululaisten ohella Ilkka Kaarakaisen ja Sisko Porthanin ohjaaman hiihtokoulun ahkerimmat oppilaat saivat myös mitalit ja tikkarit ahkeruudesta talven hiihtokoulussa. Seuraavaksi oli vuorossa Jani Tikkasen vetämänä Siilinjärvi Ski Tourin kokonaiskilpailun palkintojenjako, jossa kunniapalkintojen valinta oli usealle nuorelle urheilijalle haasteellista, mutta jokaiselle taisi löytyä jotain miellyttävää tai maistuvaa palkintojen joukosta. Viimeisimpän muttei vähäisimpänä seuran puheenjohtaja palkitsi stipendeillä Suomenmestaruustasolla sekä henkilökohtaisissa että viesteissä talven aikana menestyneitä seuran hiihtäjiä, joista seuran parhaan urheilijan tittelin sai Johanna Ukkola kahdella hopeamitalillaan. Seuran pitkäaikainen edustaja ja ensimmäisen veteraanien Suomenmestaruuskultansa M60-sarjassa viime talvena saalistanut Jouko Räsänen sai palkinnoksi seuran standaarin.

Noutamatta jääneitaä Siilinjärvi Ski Tourin kokonaiskilpailun palkintoja voi tiedustella Janilta, puh: 040-8406363.