Pelisääntöilta Ystävyden Majalla

31.1.2008

Operaatio Pelisääntöjen yhtenä tavoitteena on oppia keskustelemaan ja kuuntelemaan oman seuran väkeä - niin lapsia kuin aikuisiakin. Siilinjärven Hiihtoseuran ohjaajat ja lasten vanhemmat kokoontuivat Ystävyyden Majalle 30.1. pohtimaan yhteisiä pelisääntöjä.

Pohjois-Savon Liikunnan seurakehittäjä Niina Markkanen piti Ystävyyden Majalla 30.1. pelisääntötilaisuuden, johon osallistui 20 ohjaajaa/ lasten vanhempaa.

Mistä Operaatio Pelisäännöissä sitten on kyse?
Saavatko kaikki lapset osallistua yhtä paljon?
Onko toiminta otsa rypyssä puurtamista vai onko liikunnan ilo ja riemu tavoitteena?
Onko jokainen lapsi yhtä tärkeä ryhmässä?
Kannustetaanko lapsia kehittämään omia taitojaan vai keskitytäänkö toiminnoissa lasten tulosten vertailuun?

Tilaisuudessa saatiin aikaan värikästä keskustelua ja illan päätteeksi tehtin toiminnan yhteiset pelisäännöt, jotka toimitetaan myös Nuori Suomeen ja lajiliittoon.
Lapsille ja nuorille omat ohjaajat järjestävät pelisääntötuokiot harjoitusten lomassa.
Asiasta tiedotetaan.

PELISÄÄNNÖT 30.1.2008- 29.1.2009