SiiHS:n tytöille maakuntaviesti hopeaa

28.1.2008

Johanna Ukkola ja Satu Kähkönen I. vaihdossa

Kiuruveden Jänne isännöi 89. Pohjois-Savon maakuntaviestiä 27.1.2008. Uudistettu viesti keräsi parituhatta katsojaa. Siilinjärven Hiihtoseuran parhaasta viestimenestyksestä vastasi tyttökvartetti Johanna Ukkola, Satu Kähkönen, Hanna Hynynen ja Katja Honkanen saavuttamalla viestihopeaa.

Tyttöjen viestin ennakkosuosikki Maaningan Mahti piti  pintansa ja voitti 2.05 minuutin erolla SiiHS tyttökvartettia. Siilinjärven Hiihtoseuran tytöillä oli ennakkoasetelmissa mitalimahdollisuus hyvällä hiihdolla.
Tyttöjen viestin aloittaja Johanna Ukkola yritti kasvattaa eron mahdollisimman suureksi, että joukkueen seuraavat viestinviejät, vielä 12- sarjalaiset Satu Kähkönen ja Hanna Hynynen saisivat mahdollisimman hyvän asetelman tehdä oma hyvä suoritus. Nuoret tytöt suoriutuivatkin tehtävästään upeasti ja kun ankkuri Katja Honkanen pystyi pitämään Sonkajärven Pahkan viestinviejän takanaan, oli tuloksena viestihopeaa.

Poikien sarjassa Siilinjärven Hiihtoseuran sijoitus oli kuudes, vajaa 2 minuuttia voittaja Puijon Hiihtoseuraa hitaampana. Toinen poikajoukkueemme hiihti kaksi ensimmäistä osuutta ja keskeytti viestin. Varamiehiä ei ollut tarjolla.
Miehissä Iisalmen Visa otti jännittävien vaiheiden jälkeen viestivoiton. SiiHS miesjoukkueen sijoitus oli hyvä; 9.
Naisten sijoitus oli 6. Naisten viestin voitto matkasi Leppävirralle.