Operaatio Pelisäännöt menossa

2.12.2007

Siilinjärven Hiihtoseura päivittää vanhat Pelisäännöt. Päivitys tehdään kaikissa toimintaryhmissä. Pelisääntökeskusteluilta pidetään keskiviikkona 30.1.2008 klo 18 Ystävyyden Majalla.

Mistä Operaatio Pelisäännöissä on kyse?
Saavatko kaikki lapset osallistua yhtä paljon?
Onko toiminta otsa rypyssä puurtamista vai onko liikunnan ilo ja riemu tavoitteena?
Onko jokainen lapsi yhtä tärkeä ryhmässä?
Kannustetaanko lapsia kehittämään omia taitojaan vai keskitytäänkö toiminnoissa lasten tulosten vertailuun?

Ohjaajat ja vanhemmat sopimaan pelisäännöistä:
Miten sinä koet? Onko ryhmässä sovittu pelisäännöistä yhdessä ohjaajien ja vanhempien kanssa?
Onko teillä ollut tilaisuutta kuulla toistenne ajatuksia lastensa urheilusta?

Toimitaan yhdessä
Operaatio Pelisääntöjen yhtenä tavoitteena on oppia keskustelemaan ja kuuntelemaan oman seuran väkeä - niin lapsia kuin aikuisiakin.

Nuori Suomi on tehnyt materiaalia, jonka tarkoitus on auttaa pelisääntökeskusteluissa.

Siilinjärven Hiihtoseura päivittää vanhat Pelisäännöt marras- joulukuussa.
Siilinjärven Hiihtoseuran Operaatio Pelisäännöt sivuille on lisätty vanhempien kyselylomake.
Tallenna lomake koneellesi, täytä se ja lähetä sähköpostiliitteenä jaana.ukkola@dnainternet.net
Lomakkeita on myös saatavilla ohjaajilta 26.11. lähtien.
Palautus vaihtoehtoisesti myös ohjaajille joulukuun loppuun mennessä.

Lomake on tarkoitus täyttää 15.11. - 31.12.2007 välisenä aikana.
Lomakkeen täyttävät kaikki vanhemmat, joiden lapset ovat jollakin tavalla mukana Siilinjärven Hiihtoseuran toiminnassa.

Lomakkeen palautusajan jälkeen Pohjois-Savon Liikunnan seurakehittäjä Niina Markkanen kokoaa ennakkokyselyn.
Pelisäännöt allekirjoitetaan lasten, ohjaajien ja vanhempien toimesta.
Pelisääntöilta järjestetään keskiviikkona 30.1.2008 klo 18 Ystävyyden Majalla.
Tervetuloa!

Tied. Jaana Ukkola, nuorisovastaava