Sauvakävelytapahtuma keräsi 132 osallistujaa

21.10.2007

Siilinjärven Hiihtoseura järjesti sauvakävelytapahtuman Patakukkula-Patikkalanlampi sunnuntaina 21.10. klo 9-15. Tarjolla oli koko perheen mainio ulkoilutapahtuma. Sääolosuhteet olivat hyvät. Tapahtuma keräsi 132 osallistujaa.

Siilinjärven Hiihtoseura järjesti sauvakävelytapahtuman välillä
Patakukkula-Patikkanlampi sunnuntaina 21.10.
Tämä tapahtuma oli mainio koko perheen kuntoilutapahtuma ja samalla erinomainen kunnianosoitus Siilinjärven kunnalle hiihto- ja kuntourheilun tukemisesta.

Hiihtoseuralaiset pitivät nuotiota yllä Patikkalanlammella sunnuntaina kello 9-15 välillä.
Nuotion äärellä sauvakävelijöille oli tarjolla urheilujuomaa ilmaiseksi sekä makkaraa ja myslipatukoita pienellä rahalla.

Kaikkien sauvakävelytapahtumaan osallistujien kesken arvotaan maanantaina tavarapalkintoja.
Arvonnan voittajat luettelo on nähtävissä tiistaina 23.10. Namixin ikkunassa. Palkinnot voi lunastaa samasta paikasta!

KIITOS KAIKILLE TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEILLE!
Tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!

Siilinjärven Hiihtoseura kiittää myös tapahtuman tukijoita: Kairest Oy ja Kesport Siilinjärvi!