Oman seuran analyysin raportti-ilta pidetty

26.11.2007

Siilinjärven Hiihtoseura käynnisti oman seuran analyysin kartoittaakseen seuran nykytilaa ja kehittämiskohteita. Oman seuran analyysiin vastaaminen päättyi 29.10. Vastauksia tuli upeasti 42. Siilinjärven Hiihtoseuran hallitus kiittää kaikkia vastanneita! Oman seuran analyysin raportti-ilta pidettiin Ystävyyden Majalla 21.11.

Vireän, vahvan ja kehittymishaluisen seuramme toiminnassa Sinun, jokaisen muun jäsenen ja kaikkien seuran toiminnassa lähellä olevien näkemykset ovat tärkeitä. Toiminnan kehittämiseksi on aika ajoin hyödyllistä tehdä tarkempi kartoitus siitä, missä ollaan, mihin ollaan menossa ja mihin halutaan mennä.

Oman seuran analyysiin vastaaminen on ohi ja seurakehittäjä Niina Markkanen piti keskiviikkona 21.11. klo 18 oman seuran analyysi raportti-illan.

Raporttiin pääset tästä.