Menestystä maakuntaviestijuoksuista

30.9.2007

Niko Lappalainen, Joona Rissanen, Niko Maksimainen ja Eetu Heikkinen
P16 ja M vetaraanien lähtö
Janne Kekäläinen ja Teemu Salmela vaihdossa, sarja M yl.

Pohjois- Savon maakuntaviestijuoksu juostiin Leppävirralla 22.9.2007. Siilinjärven Hiihtoseura sai yhdeksän joukkuetta kilpailuun. Joukkueita saatiin jokaiseen sarjaan. Sarjajaot olivat T/P 12, T/P 16, yleinen, nais- ja miesveteraanit. SiiHS P16 joukkue sijoittui upeasti hopealle.

Maakuntaviestijuoksu keräsi Leppävirralle 78 joukkuetta kahdeksassa eri sarjassa. Siilinjärven Hiihtoseurasta joukkueita oli mukana yhdeksän.

Parhaasta Siilinjärven Hiihtoseuran menestyksestä vastasi P16 joukkue juoksemalla hopealle. Joukkueessa juoksivat Eetu Heikkinen, Niko Maksimainen, Joona Rissanen ja Niko Lappalainen.

SiiHS T12 joukkue Satu Kähkönen, Hanna Hynynen, Birgitta Lappeteläinen ja Salla Voutilainen juoksi pronssille.
Kakkosjoukkue, Satu Lappeteläinen, Eveliina Rissanen, Siina Maksimainen ja Minna Stepanoff, oli kolmastoista.

Naisveteraanit juoksivat kolmanneksi joukkueella Paula Savolainen, Pirjo Rissanen, Raija Roivainen ja Raili Lappeteläinen.

SiiHS naiset olivat neljänsiä joukkueella Heidi Tuovinen, Anu Lehtoranta, Saila Salmela ja Satu Kähkönen. Naisilla ei ollut edustusta 2006.

Mari Väänänen, Katja Honkanen, Eveliina Rissanen ja Tuija Kauhanen juoksivat viidenneksi T16 kilpailussa.

SiiHS miesten joukkue paransi viimevuotista sijoitusta yhdellä ja oli kuudes. Joukkueen kokoonpano oli Sampsa Lietonen, Jani Tikkanen, Janne Kekäläinen, Teemu Salmela, Jukka Kettunen ja Juuso Heikkinen. Ero kärkeen oli vajaat neljä minuuttia.

Siilinjärven Hiihtoseuran miesveteraanit juoksivat kahdeksanneksi joukkueella Eero Lappeteläinen, Timo Lietonen, Ilkka Maksimainen ja Pentti Salmela. M veteraaneilla ei ollut edustusta viime vuonna.

P12 sarjassa SiiHS:n Ville Hyttinen, Sami Kähkönen, Elmeri Voutilainen ja Veikko Stepanoff juoksivat yhdeksänneksi.

Tulokset