Tule mukaan Siilinjärven Hiihtoseuran toimintaan!

14.10.2007

Siilinjärven Hiihtoseura rakentaa toimintaansa uuteen uskoon ja hakee hiihdon pariin uusia innokkaita tyttöjä ja poikia. Uutena ryhmänä toimintansa aloittaa 6-8 vuotiaiden Lasten Hiihtokoulu. Joka syksy tarvitaan myös uusia ohjaajia, valmentajia ja muita seuratoimijoita!

Seurassa käynnistyi 21.8. Löydä Liikuntakerho Pikku- Siilit, joka tarjoaa eri lajikokeiluja 6-12- vuotialle lapsille.
Kerhoon otettiin ilmoittautumisjärjestyksessä 40 lasta.
Tiedusteluja on tullut kerhotoiminnan alkamisen jälkeen paljon, että sopiiko ryhmiin mukaan.
Löydä Liikunta- ryhmät ovat täysi, mutta käynnistämme uuden toimintamuodon LASTEN HIIHTOKOULUN, joka on tarkoitettu 6-8 vuotiaille hiihdosta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

LASTEN HIIHTOKOULU
Lasten Hiihtokoulu käynnistyy 24.10.2007 alkaen.
Voit tulla mukaan koko syyskauden ajan!
Hiihtokoulu on tarkoitettu 6- 8- vuotiaille tytöille ja pojille,jotka ovat kiinnostuneita oppimaan hihdon perustaidot leikkien ja pelien avulla.
Hiihtokoulu toimii 24.10.- 12.12.2007 ja 9.1.- 2.4.2008 välisinä ajanjaksoina.
Kokoontuminen keskiviikkoisin klo 18 Ahmolla.
Toimintamaksu 25€/ vuosi sis. ohjaus, skipassi+ vakuutus ja hiihtotaitopokkari.
Maksu laskutetaan jälkikäteen!

Uusi hiihtokoululainen täyttää myös jäsentietolomakkeen, joka löytyy tästä.
Jäsenmaksu ei sisälly toimintamaksuun!

Hiihtokouluilmoittautumiset joulukuun loppuun asti!
Ilmoittautumislomake löytyy tästä.
Hiihtokouluun otetaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tied. Jaana Ukkola, nuorisovastaava
        jaana.ukkola@dnainternet.net

Hiihto harrastuksena?
Varsinainen syyskauden hiihtoharjoittelu käynnistyi jo toiminnassa mukana olevilla ryhmillä koulujen alussa.
Hiihtoryhmiin voit uutena tulla mukaan koko ajan!
Muista täyttää jäsenlomake!
Ryhmiä tarkennetaan syksyn aikana.
Hiihtoryhmät kokoontuvat ma ja ke klo 18 Patakukkulalla.
Toiminnasta pyritään tiedottamaan Savon Sanomat urheilumuistiossa ja Uutis- Jousessa.
Valmentajien yhteystiedot löytyy sivuiltamme.

Vastuullinen junioritoiminta ja yhteistyö Siilinjärven kunnan liikuntatoimen kanssa ovat edellytyksenä menestykseen ja hiihtotoiminnan jatkuvuuteen Siilinjärvellä.
Toiminnassa on oltava hauskaa ja lasten on saatava onnistumisen tunteita.
Sitä Siilinjärven Hiihtoseura haluaa lapsille tarjota!

Hiihtäminen on kivaa!
Tavataan harjoituksissa!

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Onko sinulla mahdollisuus olla mukana Siilinjärven Hiihtoseuran toiminnassa?

Olemme v. 1976 perustettu hiihdon erikoisseura, jonka lajivalikoimaan kuuluu hiihdon ohella yleisurheilu ja kuntoliikunta.
Toiminnastamme voit lukea tarkemmin internetsivuiltamme.

Seuratoiminnassa voit olla urheilija, kuntoilija, toimitsija, ohjaaja, valmentaja, Siilinjärven Hiihtoseuran jäsen tai vaikkapa kannatusjäsen.

Täytä lomake ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy toiminnastamme lisää!

Jaana Ukkola
jaana.ukkola@dnainternet.net