Sykettä Hyvään Seuraan käynnistyi

6.9.2007

Hiihtoseurojen kehittämisprojekti Sykettä Hyvään Seuraan käynnistyi alkutapaamisen merkeissä Ystävyyden Majalla 4.9.2007. Tilaisuudessa oli edustettuina Siilinjärven Hiihtoseura, Vuorelan Kunto ja Riistaveden Urheilijat.

Sykettä Hyvään Seuraan sai lähtölaukauksen keväällä 2007 Pohjois- Savon Hiihto ry kokouksessa.
Hiihtoseurojen kehittämisprojekti sai jatkoa, kun seurakehittäjä Niina Markkanen kutsui 1. alkutapaamiseen Siilinjärvelle kolme seuraa: Siilinjärven Hiihtoseura, Vuorelan Kunto ja Riistaveden Urheilijat.
Mukana projektissa on myös alueen muita seuroja.
Illan aikana Niina kertoi millaisia mahdollisuuksia seuroilla on kehittää omaa toimintaansa, seurojen omia valintoja kuunnellen.

Hyvä Seura hankkeella pyritään innostamaan Pohjois- Savon Hiihtoa, lisäksi projekti tähtää helpottamaan alueen hiihtoseurojen toimintaa.
Kehittämistoimia ovat mm. oman seuran analyysi, joka Siilinjärven Hiihtoseurassa toteutetaan nettipohjaisena lokakuussa. Analyysia seuraa raportti- ilta, jossa oman seuran analyysi tulokset julkistetaan seurakehittäjän toimesta.
Pohjois-Savon hiihtoseuroille pidetään yhteinen valmennusvirikepäivä, jonka ajankohta on 1.12.2007. Valmennuspäivä on tarkoitus pitää Kuopiossa ja se sisältää sekä käytännön harjoituksia että koulutusosion ravitsemuksesta.

Lisäksi Pohjois- Savon Liikunta järjestää SLU mallin mukaista toimihenkilökoulutusta ja muu koulutus esim. järjestyksenvalvojakurssin.

Siilinjärven Hiihtoseura järjestää seuran sisäisen Pelisääntökeskustelu- illan, joka toteutetaan marras- joulukuussa.
Operaatio Pelisäännöt info tästä.