SIILINJÄRVEN HIIHTOSEURA

Ajankohtaista

Viikonloppuna Vantaalla kilpailtiin Suomen Cupin kolmas osakilpailuviikonloppu, jossa lauantaina kilpailtiin sähäkkä vapaan tyylin viesti ja sunnuntaina vapaan tyylin yhteislähdöt. Hiihtoseurasta oli mukana naisten joukkue, joka suoritui sekä viestissä että henkilökohtaisilla matkoilla oman tasonsa mukaan hyvin. Erityisesti viestin kuudes tila nostattaa joukkueen odotuksia myöhemmin keväällä käytäviin Pyhäjärven Suomen Cupin perinteisen tyylin viestiin ja Rukan Suomenmestaruusviestiin, jotka sopivat joukkueelle paremmin kuin puhtaasti vapaa tyyli.
17. perinteikkäät Siilin Hiihdot hiihdetiin vapaan tyylin yhteislähtökilpailuna Patakukkulan alueella Siilinjärvellä. Kilpailut keräsivät jälleen ilahduttavasti lähes 200 hiihtäjää ympäri Suomea, mikä kertoo myös kilpailujen hyvästä maineesta hiihtäjien keskuudesssa. Tulokset saatiin ratkottua useimmissa sarjoissa tiukkojen loppukirikamppailujen myötä, mikä tarjosi paikanpäälle kokoontuneelle yleisölle nautinnollisia elämyksiä talviurheilun parissa. Suuret kiitokset kaikille tapahtuman onnistumiseksi vaikuttaneille tahoille.
Hiihtoseuran hiihtäjät muistakaa jälleen poikkeavat ilmoittautumisajat loppuvuoden 2014 hiihtokilpailuihin pitkien pyhien aikaan, mistä syystä ilmoittautumiset mielellään hyvissä ajoin ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta. Hätatapauksissa tai peruutuksissa yhteys seuranumeroon: 050-5543882.
Maastohiihdon kilpailukausi on päässyt hyvään vauhtiin ja hiihtoseuran naisten joukkue on esittänyt laajalla rintamalla hyviä tuloksia alkutalven kilpailuissa Suomen Cupissa ja Fis-kilpailuissa. Iisalmessa liikunnanohjaajana työskentelevä hiihtoseuran Päivi Roivainen tuntuu olevan elämänsä kunnossa, mistä osoituksena huippusijoitukset kansainvälisistä Fis-kisoista Kontiolahdelta ja Lapinlahdelta kahdelta edelliseltä viikonlopulta. Naisten hyvien tulosten takana myös hiihtoseuran nuoret urheilijat ovat päässeet käynnistelemään kilpailukauttaan, jonka tähtäin on myöhemmin keväällä.
Johanna Ukkolan syksyn harjoittelua ovat hieman haitanneet erinäiset sairastelut, mikä ei kuitenkaan haitannut Lapin lumileirin jälkeisissä kilpailuissa Ounasvaaran Suomen Cupissa viikonloppuna. Lauantaina Johannan vahvemmalla vapaalla tyylillä sijoitus oli hienosti 15 ja sunnuntain perinteisen tyylin kilpailussa oma tasainen hiihto toi upeasti 12.sijan. Marja-Terttu Repo hiihti myös sunnuntain perinteisen kilpailun sijoitukseen 47.
Siilinjärven Hiihtoseura on maksanut Lapinlahden ensilumen ladun seuran käyttömaksun, mikä oikeuttaa kaikkia seuran jäseniä käyttämään latua veloituksetta. Jäsenmaksun yhteydessä voi maksaa vapaaehtoisen 10 euron käyttömaksun. Seuran jäsenyyden voi todistaa tarvittaessa näyttämällä seuran jäsenkorttia, joita voitte pyytää tarvittaessa hallinnolta.
Maastohiihdon Suomen Cup kausi käynnistyi perinteisesti Vuokatin osakilpailuilla, joissa lauantaina oli vapaan tyylin sprintit ja sunnuntaina vapaan tyylin viestit. Hiihtoseuran naiset onnistuivat hyvin, kun lauantaina Päivi Roivainen pääsi aika-ajoista jatkoon 22.sijalle ja sunnuntain viesteissä naisten joukkue oli parhaimmillaan viidennellä sijalla taipuen kuitenkin hieman lopulta 14.sijalle. Johanna Ukkola ei ollut sairastelujen myötä mukana avausviikonloppuna.
Siilinjärven Hiihtoseuran Noname seura-asuista lämmittely- ja kilpa-asu ovat sovitettavissa ja tilattavissa Siilinjärven Intersportissa maanantaihin 17.11. asti.
Syksyinen perinteinen juoksuhuipentuma maakuntaviestijuoksu järjestettiin jälleen Karttulassa, jonne oli tänä vuonna mukaan saatu ennätysmäärä yli 100 joukkuetta, kun huomioidaan kaikki sarjat. Runsas joukkueiden määrä ja aurinkoinen syyskeli takasivat mahtavan viestitunnelman kilpailuihin, johon oli kokoontunut piirin kärkipään menijöitä useista eri lajeista. Hiihtoseuran joukkueet pojissa, naisissa ja miehissä menestyivät erinomaisesti, kun ainoastaan miesten joukkue jäi mitalien ulkopuolelle.
Syyskuun viimeisenä sunnuntaina hiihtoseuran väki suuntasi perinteiselle Kinahmin vaellukselle ja makkaranpaistoretkelle, jonne olimme saaneet mukaan myös Nilsiän Nujakan hiihtojaoston väkeä. Yhteistuumin jaoimme noin 30 hengen joukon sopiviin ryhmiin vaelluslenkille, jonka kohteena oli vaellusreitin Karjamaja makkaranpaistopaikkoineen. Aurinkoinen syyskuinen keli tarjosi mahtavat puitteet yhteislenkille ja antoi varmasti energiaa myös loppusyksyn kaamosharjoituksiin. Kiitämme kaikkia mukana olleita.
RSS ATOM