Tunnus on merkki monipuolisesta ja laadukkaasta 6-12- vuotiaiden lasten liikuntakerhotoiminnasta.
Viikonloppu 17. - 18.2. tarjosi hienon menestyksen Siilinjärven Hiihtoseuralle. Saila Salmela on päässyt hyvään hiihtovireeseen ja kuittasi Kristiinankaupungissa nuorten SM-hiihtojen neljännen sijan. Vanha konkari Jouko Räsänen piti kelpo vauhtia Veteraanien SM-kilpailuissa Kuhmossa. Yhteislähdön 10 km (V) toi Joukolle pronssia sarjassa M55. Kuopiossa hiihdettiin HS-aluemestaruuksista ja paras HS-sarjajakoon kuuluva oli Juuso Ukkola sarja M13 ottamalla ylivoimaisen voiton. Myös Ville Hyttinen sarjassa M10 kuittasi voiton.
Seuran junioreilla vahva panos HS-katsastussarjoissa M/N 13-16- vuotiaat
27.1.2007 hiihdetty Pohjois-Savon maakuntaviesti Iisalmessa keräsi 51 joukkuetta ympäri maakuntaa, tavoitteena yleisen, nuorten ja veteraanisarjojen herruudet.
Seuralaiset huomio! Koululaisten Maakuntaviestiin tarvitaan paljon toimitsijoita. Ilmoittaudu Pertti Kinnunen, 050- 371 8351, 017- 401 338
Hopeasompakoulun harjoitukset ovat palanneet heinäkuun kesätauolta kahden harjoituksen viikkorytmiin. Hiihtoseuran 3-ottelusta ja muista syksyn tapahtumista voit saada lisäinformaatiota kalenterista. Syksyllä käynnistyvistä 4-6v Liikkarista ja 7-10v Hiihtokoulusta tulee lisätietoja kotisivuillemme myöhemmin elokuussa.