Siilinjärven Hiihtoseuran hiihtokauden 2006-2007 päättäjäis- ja palkitsemistilaisuus pidettiin torstaina 24.5.2007 klo 17.30 Ystävyyden Majalla.
Juuso Heikkinen juoksi piirinmestaruuspronssin Kesport- Leppävirta- juoksujen yhteydessä.
Hiihdon kevätparlamentti pidetään ke 9.5.2007 klo 19 Kuopion OP, os. Puijonkatu 25. Kahvitarjoilu! Palkitsemiset! Tervetuloa!
Suomen Hiihtoliiton kummikouluprojekti eli urheiluseurojen ja koulujen välinen yhteistyö polkaistiin käyntiin viikko sitten. Hamulan oppilaat heittivät frisbeetä sukset jalassa ja harjoittelivat sammakkohiihtoa.
Koululiikuntaliiton hiihtomestaruuksista kilpailtiin 17. - 18.3.2007 Rantasalmella. Oppilas edustaa kilpailuissa sitä kuntaa, jossa hän käy koulua. Lauantaina kilpailtiin perinteisen tyylin mestaruuksista, sunnuntain kilpailu käytiin takaa-ajokilpailuna vapaalla hiihtotyylillä.
8. Koululaisten Maakuntaviesti hiihdettiin 14.3.2007 upeassa säässä Ahmon urheilualueella. Maakuntaviestivoiton nappasi Kirkonkylän koulu Maaningalta.
HS-loppukilpailut käytiin Ylitornion Ainiovaarassa. Siilinjärven Hiihtoseuran parhaasta menestyksestä vastasi Juuso Ukkola sarjassa M13 hiihtämällä sijalle 6.
Tunnus on merkki monipuolisesta ja laadukkaasta 6-12- vuotiaiden lasten liikuntakerhotoiminnasta.
Viikonloppu 17. - 18.2. tarjosi hienon menestyksen Siilinjärven Hiihtoseuralle. Saila Salmela on päässyt hyvään hiihtovireeseen ja kuittasi Kristiinankaupungissa nuorten SM-hiihtojen neljännen sijan. Vanha konkari Jouko Räsänen piti kelpo vauhtia Veteraanien SM-kilpailuissa Kuhmossa. Yhteislähdön 10 km (V) toi Joukolle pronssia sarjassa M55. Kuopiossa hiihdettiin HS-aluemestaruuksista ja paras HS-sarjajakoon kuuluva oli Juuso Ukkola sarja M13 ottamalla ylivoimaisen voiton. Myös Ville Hyttinen sarjassa M10 kuittasi voiton.
Seuran junioreilla vahva panos HS-katsastussarjoissa M/N 13-16- vuotiaat