KilpaIlo seminaari pidettiin Kuopiossa 26.9. Maan parhaat asiantuntijat kokoontuivat puhumaan valmentajille, huoltajille ja kaikille lasten kilpaurheilutoiminnasta kiinnostuneille. Harri Hakkarainen estyi saapumasta ja Nuori Suomi tarjoaa kaikille uuden mahdollisuuden tulla kuuntelemaan Harri Hakkaraista 31.10.2007.
Pohjois- Savon maakuntaviestijuoksu juostiin Leppävirralla 22.9.2007. Siilinjärven Hiihtoseura sai yhdeksän joukkuetta kilpailuun. Joukkueita saatiin jokaiseen sarjaan. Sarjajaot olivat T/P 12, T/P 16, yleinen, nais- ja miesveteraanit. SiiHS P16 joukkue sijoittui upeasti hopealle.
Hiihtoseurojen kehittämisprojekti Sykettä Hyvään Seuraan käynnistyi alkutapaamisen merkeissä Ystävyyden Majalla 4.9.2007. Tilaisuudessa oli edustettuina Siilinjärven Hiihtoseura, Vuorelan Kunto ja Riistaveden Urheilijat.
Löydä Liikunta- kerhotoimintaan ilmoittautui mukaan 40 6-12- vuotiasta lasta. Kerhotoiminnan avajaisia vietettiin 21.8.2007 Ystävyyden Majalla. Uudenlainen kerhotoiminta otettiin siilinjärveläisten perheiden keskuudessa hyvin vastaan ja kaikki kerhopaikat täyttyivät. Jälki-ilmoittautumisia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Jos lapsesi jäi ilman kerhopaikkaa ja liikkuminen kiinnostaa, Siilinjärven Hiihtoseuran hiihtoryhmin mahtuu lisää halukkaita tyttöjä ja poikia! Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni uudistuvasta nuorisotoiminnastamme! Jaana Ukkola, nuorisovastaava puh. 040- 717 2380 jaana.ukkola@dnainternet.net
Pohjois-Savon Hiihto ja Pohjois-Savon Liikunta käynnistävät yhteisen hiihtoseurojen toiminnan tukemiseen ja/ tai vahvistamiseen tähtäävä kehittämisprosessin.
Siilinjärven Hiihtoseuran hiihtokauden 2006-2007 päättäjäis- ja palkitsemistilaisuus pidettiin torstaina 24.5.2007 klo 17.30 Ystävyyden Majalla.
Juuso Heikkinen juoksi piirinmestaruuspronssin Kesport- Leppävirta- juoksujen yhteydessä.
Hiihdon kevätparlamentti pidetään ke 9.5.2007 klo 19 Kuopion OP, os. Puijonkatu 25. Kahvitarjoilu! Palkitsemiset! Tervetuloa!
Suomen Hiihtoliiton kummikouluprojekti eli urheiluseurojen ja koulujen välinen yhteistyö polkaistiin käyntiin viikko sitten. Hamulan oppilaat heittivät frisbeetä sukset jalassa ja harjoittelivat sammakkohiihtoa.
Koululiikuntaliiton hiihtomestaruuksista kilpailtiin 17. - 18.3.2007 Rantasalmella. Oppilas edustaa kilpailuissa sitä kuntaa, jossa hän käy koulua. Lauantaina kilpailtiin perinteisen tyylin mestaruuksista, sunnuntain kilpailu käytiin takaa-ajokilpailuna vapaalla hiihtotyylillä.