Hei sinä 6-8 v. tyttö tai poika! Siilinjärven Hiihtoseurassa alkaa LASTEN HIIHTOKOULU, jossa tekniikka tulee tutuksi kivojen harjoitteiden kautta. Ensimmäinen kokoontuminen Ahmolla 24.10. klo 18. Tervetuloa mukaan!
Siilinjärven Hiihtoseura järjesti sauvakävelytapahtuman Patakukkula-Patikkalanlampi sunnuntaina 21.10. klo 9-15. Tarjolla oli koko perheen mainio ulkoilutapahtuma. Sääolosuhteet olivat hyvät. Tapahtuma keräsi 132 osallistujaa.
Hiihtokausi lähestyy ja on tullut aika laittaa skipassi/ lisenssiasiat kuntoon. Hiihtäjä-lehden tilauksen osalta on tullut muutos ed. vuoteen.
Siilinjärven Hiihtoseura rakentaa toimintaansa uuteen uskoon ja hakee hiihdon pariin uusia innokkaita tyttöjä ja poikia. Uutena ryhmänä toimintansa aloittaa 6-8 vuotiaiden Lasten Hiihtokoulu. Joka syksy tarvitaan myös uusia ohjaajia, valmentajia ja muita seuratoimijoita!
VUODEN 2007 POHJOLA- PALKINNOT jaettiin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 5.10.2007. Palkittavia seuroja oli yhteensä 22. Pääpalkinnon arvo on 10 000 euroa. Lisäksi 5 seuraa sai valtakunnallisen tunnustuksen, joiden arvo on 2000 euroa ja 16 seuraa palkittiin alueellisilla 1000 euron tunnustuksilla. Vuonna 2007 erityisteemoina ovat kuntayhteistyö, terveyden edistäminen, kaikille avoin toiminta, monikulttuurisuus ja ympäristöystävällisyys.
KilpaIlo seminaari pidettiin Kuopiossa 26.9. Maan parhaat asiantuntijat kokoontuivat puhumaan valmentajille, huoltajille ja kaikille lasten kilpaurheilutoiminnasta kiinnostuneille. Harri Hakkarainen estyi saapumasta ja Nuori Suomi tarjoaa kaikille uuden mahdollisuuden tulla kuuntelemaan Harri Hakkaraista 31.10.2007.
Pohjois- Savon maakuntaviestijuoksu juostiin Leppävirralla 22.9.2007. Siilinjärven Hiihtoseura sai yhdeksän joukkuetta kilpailuun. Joukkueita saatiin jokaiseen sarjaan. Sarjajaot olivat T/P 12, T/P 16, yleinen, nais- ja miesveteraanit. SiiHS P16 joukkue sijoittui upeasti hopealle.
Hiihtoseurojen kehittämisprojekti Sykettä Hyvään Seuraan käynnistyi alkutapaamisen merkeissä Ystävyyden Majalla 4.9.2007. Tilaisuudessa oli edustettuina Siilinjärven Hiihtoseura, Vuorelan Kunto ja Riistaveden Urheilijat.
Löydä Liikunta- kerhotoimintaan ilmoittautui mukaan 40 6-12- vuotiasta lasta. Kerhotoiminnan avajaisia vietettiin 21.8.2007 Ystävyyden Majalla. Uudenlainen kerhotoiminta otettiin siilinjärveläisten perheiden keskuudessa hyvin vastaan ja kaikki kerhopaikat täyttyivät. Jälki-ilmoittautumisia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Jos lapsesi jäi ilman kerhopaikkaa ja liikkuminen kiinnostaa, Siilinjärven Hiihtoseuran hiihtoryhmin mahtuu lisää halukkaita tyttöjä ja poikia! Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni uudistuvasta nuorisotoiminnastamme! Jaana Ukkola, nuorisovastaava puh. 040- 717 2380 jaana.ukkola@dnainternet.net
Pohjois-Savon Hiihto ja Pohjois-Savon Liikunta käynnistävät yhteisen hiihtoseurojen toiminnan tukemiseen ja/ tai vahvistamiseen tähtäävä kehittämisprosessin.