Rautavaaran HS- tarkkailut 12.1. on siirretty pidettäväksi su 13.1. Kilpailut hiihdetään kilpailukalenterista poiketen vapaalla hiihtotyylillä. Uusia ilm. otetaan vastaan la 12.1. klo 15 asti. Lopullinen päätös su kisoista tehdään la 12.1. klo 12. Jos 13.1. ei pystytä pitämään kilpailuja, varapäivä on 19.1. hiihtotyyli (P).
Siilinjärven Hiihtoseura päivittää vanhat Pelisäännöt. Päivitys tehdään kaikissa toimintaryhmissä. Pelisääntökeskusteluilta pidetään keskiviikkona 30.1.2008 klo 18 Ystävyyden Majalla.
Siilinjärven Hiihtoseura käynnisti oman seuran analyysin kartoittaakseen seuran nykytilaa ja kehittämiskohteita. Oman seuran analyysiin vastaaminen päättyi 29.10. Vastauksia tuli upeasti 42. Siilinjärven Hiihtoseuran hallitus kiittää kaikkia vastanneita! Oman seuran analyysin raportti-ilta pidettiin Ystävyyden Majalla 21.11.
Hei sinä 6-8 v. tyttö tai poika! Siilinjärven Hiihtoseurassa alkaa LASTEN HIIHTOKOULU, jossa tekniikka tulee tutuksi kivojen harjoitteiden kautta. Ensimmäinen kokoontuminen Ahmolla 24.10. klo 18. Tervetuloa mukaan!
Siilinjärven Hiihtoseura järjesti sauvakävelytapahtuman Patakukkula-Patikkalanlampi sunnuntaina 21.10. klo 9-15. Tarjolla oli koko perheen mainio ulkoilutapahtuma. Sääolosuhteet olivat hyvät. Tapahtuma keräsi 132 osallistujaa.
Hiihtokausi lähestyy ja on tullut aika laittaa skipassi/ lisenssiasiat kuntoon. Hiihtäjä-lehden tilauksen osalta on tullut muutos ed. vuoteen.
Siilinjärven Hiihtoseura rakentaa toimintaansa uuteen uskoon ja hakee hiihdon pariin uusia innokkaita tyttöjä ja poikia. Uutena ryhmänä toimintansa aloittaa 6-8 vuotiaiden Lasten Hiihtokoulu. Joka syksy tarvitaan myös uusia ohjaajia, valmentajia ja muita seuratoimijoita!
VUODEN 2007 POHJOLA- PALKINNOT jaettiin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 5.10.2007. Palkittavia seuroja oli yhteensä 22. Pääpalkinnon arvo on 10 000 euroa. Lisäksi 5 seuraa sai valtakunnallisen tunnustuksen, joiden arvo on 2000 euroa ja 16 seuraa palkittiin alueellisilla 1000 euron tunnustuksilla. Vuonna 2007 erityisteemoina ovat kuntayhteistyö, terveyden edistäminen, kaikille avoin toiminta, monikulttuurisuus ja ympäristöystävällisyys.
KilpaIlo seminaari pidettiin Kuopiossa 26.9. Maan parhaat asiantuntijat kokoontuivat puhumaan valmentajille, huoltajille ja kaikille lasten kilpaurheilutoiminnasta kiinnostuneille. Harri Hakkarainen estyi saapumasta ja Nuori Suomi tarjoaa kaikille uuden mahdollisuuden tulla kuuntelemaan Harri Hakkaraista 31.10.2007.
Pohjois- Savon maakuntaviestijuoksu juostiin Leppävirralla 22.9.2007. Siilinjärven Hiihtoseura sai yhdeksän joukkuetta kilpailuun. Joukkueita saatiin jokaiseen sarjaan. Sarjajaot olivat T/P 12, T/P 16, yleinen, nais- ja miesveteraanit. SiiHS P16 joukkue sijoittui upeasti hopealle.