Kaikille 5-16 -vuotiaille avoin hiihtokiertue Siilinjärven ympäri käynnistyi Ahmon Avauksella keskiviikkona 20.2. klo 18.00. Ensimmäisessä osakilpailussa olivat vuorossa normaalimatkat vapaalla hiihtotyylillä Ahmon urheilualueella. Turnee jatkuu Pöljän Sprintillä 2.3. Hiihtolomalla on vuorossa Ystävyyden Majan Kuutamohiihto 6.3. ja kiertueen päättää Kasurilan Valloitus 19.3. Vielä ehdit mukaan! TERVETULOA Siilinjärven hiihtokiertueelle kevättalvella 2008!
HS- aluemestaruuskilpailut pidettiin Lapinlahdella 16. - 17.2.2008. Lauantaina oli ohjelmassa henkilökohtainen kilpailu ja sunnuntaina kilpailtiin viesteissä. Lapinlahden HS- aluemestaruuskilpailu oli hiihtäjille ja viestijoukkueille näytönpaikka HS- loppukilpailuihin 8. - 9.3.2008.
Forte Sport- Cupin II- osakilpailu hiihdettiin Siilinjärvellä 2.2.2008. Kilpailu käytiin Hamulan koulun maastossa vapaan yhteislähtö kilpailuna. Useat sarjavoitot jäivät oman seuran hiihtäjille.
Operaatio Pelisääntöjen yhtenä tavoitteena on oppia keskustelemaan ja kuuntelemaan oman seuran väkeä - niin lapsia kuin aikuisiakin. Siilinjärven Hiihtoseuran ohjaajat ja lasten vanhemmat kokoontuivat Ystävyyden Majalle 30.1. pohtimaan yhteisiä pelisääntöjä.
Kiuruveden Jänne isännöi 89. Pohjois-Savon maakuntaviestiä 27.1.2008. Uudistettu viesti keräsi parituhatta katsojaa. Siilinjärven Hiihtoseuran parhaasta viestimenestyksestä vastasi tyttökvartetti Johanna Ukkola, Satu Kähkönen, Hanna Hynynen ja Katja Honkanen saavuttamalla viestihopeaa.
Nuorten SM-hiihdot hiihdettiin Vuokatissa 19. - 20.1.2008. Lauantaina oli ohjelmassa miesten perinteinen 10 km ja naisten 5 km hiihto. Sunnuntaina hiihdettiin vapaalla hiihtotyylillä miesten 15 km ja naisten 10 km. Parhaasta SiiHS tuloksesta vastasi Saila Salmela hiihtämällä N20 (V) 10 km sijalle 6.
Pohjois-Savon 89. maakuntaviesti hiihdetään Kiuruvedellä 27.1.2008.Huonon lumitilanteen vuoksi hiihtotapa on VAPAA kaikissa sarjoissa ja kaikilla osuuksilla.
Kans. Rautalammit hiihdot 19.1.2008 on PERUTTU sääolosuhteiden vuoksi.
Siilinjärvi Ski Tour I- osakilpailu Ahmolla 16.1.2008 on peruttu sääolosuhteiden vuoksi. Uusi kilpailupäivä ilmoitetaan myöhemmin.
Ahmolla hiihdetään keskiviikkona 16.1. Siilinjärvi Ski Tour ensimmäinen osakilpailu. Kilpailu alkaa klo 18. Seuran sisäiset maakuntaviestikatsastukset on jouduttu lumenpuutteen vuoksi perumaan. Maakuntaviestit hiihdetään 27.1. Kiuruvedellä. Seuran maakuntaviestijoukkuevalinnoissa huomioidaan ensisijaisesti alkukauden piiri- ja valtakunnalliset hiihtokilpailut 20.1.2008 asti. Toissijaisesti huomioidaan Siilinjärvi Ski Tour - Ahmon Avauksen hiihtokilpailu, jossa yli 16-vuotiaat hiihtävät oman karsintakilpailunsa varsinaisen Ski Tourin ulkopuolella. Ilmoittautuminen kilpailupaikalla klo 17.30.