Siilinjärven Hiihtoseuran päättäjäiset pidetään 6.5.2008 klo 18 alkaen Ystävyyden Majalla. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuran toiminnassa mukana olevat.
Reijo Jylhä on talven aikana kouluttanut Siilinjärven Hiihtoseuran valmentajia MTV3-kanavalla tutuksi tuleen Elixir-liikuntaohjelman mukaiseen hiihtokouluopetukseen. Nyt myös lähialueen yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan Suureen Suomalaiseen Hiihtokouluun ja saada ammattitaitoista maastohiihdon opastusta henkilökunnalleen tai muille sidosryhmilleen.
Haminamäellä Lapinlahdella kilpailtiin viikonvaihteessa valtakunnallisista Hopeasompamestaruuksista. Pohjois-Savoon saatiin viikonloppuna ainoastaan yksi mitali, jonka toi Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola sarjassa N15.
Ystävyyden Majan 18. Laturetki hiihdettiin tuiskusäässä 6.3.2008 noin 200 osallistujan voimin. Laturetki oli myös Siilinjärvi Ski Tour- osakilpailu. Siilinjärven Hiihtoseura kiittää laturetkeen osallistujia, sponsoreita ja talkoolaisia! Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!
Jämijärvellä taisteltiin viikonloppuna viesti- ja pitkän matkan henkilökohtaisista mestaruuksista. Siilinjärven Hiihtoseuran Saila Salmela otti pronssia perinteisen 20 km N20-sarjan kilpailussa.
Lähde laturetkelle- ULKOILEMAAN!!! Ystävyyden Maja on avoinna hiihtäjille kello 9-21 välisenä aikana ja illan tullen kynttilät syttyvät valaisemaan hiihtäjien taivalta matkan varrella. Osallistumismaksu on 5 euroa sis. grillimakkara, pullakahvit, mehut ja arvontalipuke.
Siilinjärven Hiihtoseuran hiihtäjät aloittivat loistavasti nuorten SM-hiihtojen sprintit lauantaina Keuruulla. Johanna Ukkola otti pronssia N16-finaalissa ja Saila Salmelan sijoitus oli 4. sarjassa N20.
Kaikille 5-16 -vuotiaille avoin hiihtokiertue Siilinjärven ympäri käynnistyi Ahmon Avauksella keskiviikkona 20.2. klo 18.00. Ensimmäisessä osakilpailussa olivat vuorossa normaalimatkat vapaalla hiihtotyylillä Ahmon urheilualueella. Turnee jatkuu Pöljän Sprintillä 2.3. Hiihtolomalla on vuorossa Ystävyyden Majan Kuutamohiihto 6.3. ja kiertueen päättää Kasurilan Valloitus 19.3. Vielä ehdit mukaan! TERVETULOA Siilinjärven hiihtokiertueelle kevättalvella 2008!
HS- aluemestaruuskilpailut pidettiin Lapinlahdella 16. - 17.2.2008. Lauantaina oli ohjelmassa henkilökohtainen kilpailu ja sunnuntaina kilpailtiin viesteissä. Lapinlahden HS- aluemestaruuskilpailu oli hiihtäjille ja viestijoukkueille näytönpaikka HS- loppukilpailuihin 8. - 9.3.2008.
Forte Sport- Cupin II- osakilpailu hiihdettiin Siilinjärvellä 2.2.2008. Kilpailu käytiin Hamulan koulun maastossa vapaan yhteislähtö kilpailuna. Useat sarjavoitot jäivät oman seuran hiihtäjille.