Siilinjärven Hiihtoseuran kunniakierros järjestettiin Ahmon yleisurheilukentällä 3.6.2008. Aurinkoinen sää lämmitti mukavasti osallistujien taivalta, kun kenttää kierrettiin kunkin osallistujan omien tavoitteiden ja tuntemuksien mukaan tunnin ajan. Kuntoilun ja liikunnan riemun ohella tapahtumalla kerättiin rahaa hiihtoseuran nuorisourheilun hyväksi.
Siilinjärven Hiihtoseuran talvikauden päättäjäiset pidettiin 6.5.2008 Ystävyyden Majalla. Paikalle oli kerääntynyt n. 70 lasta, nuorta, ohjaajaa, hallituksen jäsentä ja seuraväkeä, jotka kaikki halusivat juhlistaa Siilinjärven Hiihtoseuran saamaa Pohjola-palkintoa. Tilaisuudessa palkittiin menestyneitä urheilijoita, muistettiin ohjaajia heidän tekemästään arvokkaasta työstä ja jaettiin Siilinjärvi Ski Tour- kokonaiskilpailupalkinnot. Tilaisuus oli samalla Löydä Liikunta- kerho Pikku-Siilit päättäjäistapahtuma.
Forte Sport Cup 2008 palkintojen jakotilaisuus pidetään to 8.5.2008 klo 18.30 Vieremän Rientolassa. Siilinjärven Hiihtoseurasta palkinnon saajat ovat Elmeri Voutilainen, Salla Voutilainen, Sami Kähkönen, Satu Kähkönen, Ville Hyttinen ja Johanna Ukkola. Onnittelut palkittaville ja TERVETULOA PALKINTOJEN JAKOTILAISUUTEEN!
Siilinjärven Hiihtoseuran päättäjäiset pidetään 6.5.2008 klo 18 alkaen Ystävyyden Majalla. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuran toiminnassa mukana olevat.
Reijo Jylhä on talven aikana kouluttanut Siilinjärven Hiihtoseuran valmentajia MTV3-kanavalla tutuksi tuleen Elixir-liikuntaohjelman mukaiseen hiihtokouluopetukseen. Nyt myös lähialueen yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan Suureen Suomalaiseen Hiihtokouluun ja saada ammattitaitoista maastohiihdon opastusta henkilökunnalleen tai muille sidosryhmilleen.
Haminamäellä Lapinlahdella kilpailtiin viikonvaihteessa valtakunnallisista Hopeasompamestaruuksista. Pohjois-Savoon saatiin viikonloppuna ainoastaan yksi mitali, jonka toi Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola sarjassa N15.
Ystävyyden Majan 18. Laturetki hiihdettiin tuiskusäässä 6.3.2008 noin 200 osallistujan voimin. Laturetki oli myös Siilinjärvi Ski Tour- osakilpailu. Siilinjärven Hiihtoseura kiittää laturetkeen osallistujia, sponsoreita ja talkoolaisia! Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!
Jämijärvellä taisteltiin viikonloppuna viesti- ja pitkän matkan henkilökohtaisista mestaruuksista. Siilinjärven Hiihtoseuran Saila Salmela otti pronssia perinteisen 20 km N20-sarjan kilpailussa.
Lähde laturetkelle- ULKOILEMAAN!!! Ystävyyden Maja on avoinna hiihtäjille kello 9-21 välisenä aikana ja illan tullen kynttilät syttyvät valaisemaan hiihtäjien taivalta matkan varrella. Osallistumismaksu on 5 euroa sis. grillimakkara, pullakahvit, mehut ja arvontalipuke.
Siilinjärven Hiihtoseuran hiihtäjät aloittivat loistavasti nuorten SM-hiihtojen sprintit lauantaina Keuruulla. Johanna Ukkola otti pronssia N16-finaalissa ja Saila Salmelan sijoitus oli 4. sarjassa N20.