Puijolla loppiaisena sakeassa lumipyryssä hiihdetyistä maakuntaviesteistä Siilinjärven Hiihtoseuran poikien ja naisten viestijoukkueet saavuttivat upeasti pronssimitalit.
Kuluva talvi on seuramme osalta lähtenyt mukavasti käyntiin sekä harjoituksellisesti keliolosuhteiden puolesta että kilpailullisesti kilpailumenestyksen puolesta, mistä meidän jokaisen on hyvä jatkaa kohti talven tärkeimpiä henkilökohtaisia koitoksia. Seuraavana kilpailutapahtumana maakunnassamme ovat vuorossa maakuntaviestit loppiaisena Puijolla, jonne toivotetaan kaikki mukaan kannustamaan oheisia seuramme joukkueita.
Nyt kun kilpailukausi alkaa hiljalleen päästä hyvään vauhtiin, niin sekä uusien että vanhojen hiihtäjien on hyvä kiinnittää huomiota muutamiin tarkentaviin seikkoihin ilmoittautumisen yhteydessä.
Seura-asut, sukat ja vastaavat tilatut tuotteet voi noutaa Hamulasta, Keuruuntie 7. Sukkia vastaan varaa käteistä mukaan sopiva summa. Soita myös etukäteen numeroon 050- 5543882 varmiistaksesi, että joku on luovuttamassa tavaroita paikanpäällä. Samaisesta numerosta voi myös kysyä ajo-ohjeita.
Olemme pyrkineet selkeyttämään kotisivuja ja tekemään niistä käyttäjäystävällisempiä, mistä syystä muutamien sivujen paikkaa on muutettu.
Siilinjärven Hiihtoseurassa käynnistyy tiistaina 28.10.2008 klo 18.30 Löydä Liikunta- kerho/ LASTEN HIIHTOKOULU, jossa on hyvä oppia hiihtoa ja muita lajeja. Lasten Hiihtokoulu on osa Löydä Liikunta- kerhotoimintaa. Mukaan toimintaan voit tulla koko syyskauden ajan. OLET TERVETULLUT!
Tänä vuonna Sauvakävelytapahtuma välillä Patakukkula - Patikkalanlampi keräsi vajaa satakunta kuntoilijaa nauttimaan syksyisestä luonnosta.
Siilinjärven Hiihtoseuran tyttöjen 12-v joukkue saavutti upeasti pronssia Maakuntaviestijuoksuissa Karttulassa sunnuntaina 21.9. Joukkueessa juoksivat Johanna Räsänen, Hanna Hynynen, Eveliina Rissanen ja Satu Kähkönen.
Siilinjärven Hiihtoseuran Satu Kähkönen kohensi aikaisemmin kesällä juoksemaansa tyttöjen 12-vuotiaiden 1000 metrin Pohjois-Savon piirinennätystä lukemiin 3.17,97. Ennätystulos syntyi Lapinlahden ratatonneilla, jossa myös useat muut siilinjärveläisnuoret rikkoivat omia henkilökohtaisia ennätyksiään.
Siilinjärven Hiihtoseuran kunniakierros järjestettiin Ahmon yleisurheilukentällä 3.6.2008. Aurinkoinen sää lämmitti mukavasti osallistujien taivalta, kun kenttää kierrettiin kunkin osallistujan omien tavoitteiden ja tuntemuksien mukaan tunnin ajan. Kuntoilun ja liikunnan riemun ohella tapahtumalla kerättiin rahaa hiihtoseuran nuorisourheilun hyväksi.