SIILINJÄRVEN HIIHTOSEURA

Ajankohtaista

Viikonvaihteessa hiihdettiin nuorten suomenmestaruuskilpailut Rokualla, jossa pohjoissavolaiset hiihtäjät loistivat erinomaisella menestyksellään kaikissa sarjoissa. Myös Siilinjärven Hiihtoseuran N20-sarjan kaksikko Päivi Roivainen ja Saila Salmela saalistivat hyvät sijoitukset kovassa seurassa.
Kaikille 5-16-vuotiaille avoin hiihtokiertue Siilinjärven ympäri käynnistyi jälleen Ahmon Avauksella keskiviikkoiltana 14.1. Alkuviikon vetisistä keliolosuhteista huolimatta avauskilpailun normaalimatkat saatiin suoritettua mukavissa hiihtotunnelmissa parin asteen pakkassäässä. Tämän jälkeen hiihtokiertue jatkuu taas Ystävyyden Majan laturetken merkeissä 21-22.2.2009.
Puijolla loppiaisena sakeassa lumipyryssä hiihdetyistä maakuntaviesteistä Siilinjärven Hiihtoseuran poikien ja naisten viestijoukkueet saavuttivat upeasti pronssimitalit.
Kuluva talvi on seuramme osalta lähtenyt mukavasti käyntiin sekä harjoituksellisesti keliolosuhteiden puolesta että kilpailullisesti kilpailumenestyksen puolesta, mistä meidän jokaisen on hyvä jatkaa kohti talven tärkeimpiä henkilökohtaisia koitoksia. Seuraavana kilpailutapahtumana maakunnassamme ovat vuorossa maakuntaviestit loppiaisena Puijolla, jonne toivotetaan kaikki mukaan kannustamaan oheisia seuramme joukkueita.
Nyt kun kilpailukausi alkaa hiljalleen päästä hyvään vauhtiin, niin sekä uusien että vanhojen hiihtäjien on hyvä kiinnittää huomiota muutamiin tarkentaviin seikkoihin ilmoittautumisen yhteydessä.
Seura-asut, sukat ja vastaavat tilatut tuotteet voi noutaa Hamulasta, Keuruuntie 7. Sukkia vastaan varaa käteistä mukaan sopiva summa. Soita myös etukäteen numeroon 050- 5543882 varmiistaksesi, että joku on luovuttamassa tavaroita paikanpäällä. Samaisesta numerosta voi myös kysyä ajo-ohjeita.
Olemme pyrkineet selkeyttämään kotisivuja ja tekemään niistä käyttäjäystävällisempiä, mistä syystä muutamien sivujen paikkaa on muutettu.
Siilinjärven Hiihtoseurassa käynnistyy tiistaina 28.10.2008 klo 18.30 Löydä Liikunta- kerho/ LASTEN HIIHTOKOULU, jossa on hyvä oppia hiihtoa ja muita lajeja. Lasten Hiihtokoulu on osa Löydä Liikunta- kerhotoimintaa. Mukaan toimintaan voit tulla koko syyskauden ajan. OLET TERVETULLUT!
Tänä vuonna Sauvakävelytapahtuma välillä Patakukkula - Patikkalanlampi keräsi vajaa satakunta kuntoilijaa nauttimaan syksyisestä luonnosta.
RSS ATOM