Haluamme toivottaa jäsenistöllemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2010.
Siilinjärven Hiihtoseuran sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Ystävyyden Majalla 28.12 klo 18 alkaen. Toivotamme seuran jäsenet lämpimästä tervetulleeksi, kahvitarjoilu!
Seuramme nuorisokaartin jäsen Sampsa Lietonen sai tänään valkolakin suoritetun ylioppilastutkinnon merkiksi. Seuraväki onnittelee!
Marraskuun loppupuolella useat hiihtoseuralaiset ovat etsineet lumisia olosuhteita ja harjoittelurauhaa Kainuun luonnosta. Seuran lumileiri vietettiin Paljakassa 19-22.11, ja lähes vastaavaan aikaan osa seuran nuorista kokoontui piirileirillä Vuokattiin.
Seuramme nuorisokaartin hiihtäjätär, Johanna Ukkola, kutsuttiin Hiihtoliiton Pohjolaryhmästä mukaan nuorten maajoukkueryhmän marraskuiselle lumileirille Saariselälle. Seuraavassa voit lukea Johannan kuulumiset viikon mittaiselta leiriltä Lapista.
Kolmannen kerran järjestetty syksyinen sauvakävelytapahtuma keräsi toista sataa kuntoilijaa nauttimaan syysluonnosta ja nuotion lämmöstä Patikkalan lammella sunnuntaina 18.10.
Perinteinen hiihtoseuran syysleiri kokosi yhteen seuran nuorempia ja vähän vanhempia urheilijoita harjoittelemaan Ystävyyden Majalle syysloman alkajaisiksi. Harjoittelun ohella leiri tarjosi varmasti kaikille myös paljon unohtumattomia kokemuksia ja muistoja.
Tulevalle kaudelle 2009-10 kukin maksaa oman lisenssinsä tai skipassinsa seuraavalla tavalla.
Syyskauden perinteiset maakuntaviestit juostiin tänä vuonna Siilinjärvellä, jossa seuramme naisjoukkue taisteli upeasti hopeaa. Miesten ykkösjoukkue kiihdytteli puolestaan aivan mitalin tuntumaan neljänneksi. Tyttöjen ja poikien 12-vuotiaiden joukkueet sekä miesten kakkosjoukkue olivat myös hienosti mukana viestitapahtumassa keräämässä kokemusta tulevan talven koitoksiin.
Pikkusiilien hiihtokoulutoimintaan ilmoittautuminen on käynnistynyt, ja toiminta alkaa lokakuun ensimmäisenä tiistaina 6.10. Hiihtokoulu on osa Löydä Liikunta -kerhotoimintaa, jossa hiihtämisen ohella tutustaan myös muihin lajeihin ja liikkumismuotoihin. Tervetuloa mukaan iloiseen pikkusiilien joukkoon!