Siilinjärven Hiihtoseura on valittu arvostettuun Nuori Suomi -sinettiseurojen joukkoon, mikä kertoo laadukkaasta lasten ja nuorten seuratoiminnastamme.
Johanna Ukkola saavutti kultaa ja pronssia N17-sarjassa viikonvaihteessa Imatralla käydyissä 17-23-vuotiaiden nuorten suomenmestaruuskilpailuista. Velipoika Juuso hiihti tasaisen varmasti 8.sijalle M17-sarjan molempien päivien lähdöissä.
Sunnuntaina 10.1 hiihdettiin Puijolla N20- ja M20-sarjan suomenmestaruuksista yhdistelmähiihdoissa, jossa Johanna Ukkola kokeili hienosti vauhtiaan vanhempien joukossa hiihtäen niukasti mitalin tuntumaan 4.sijalle. Muista hiihtoseuralaisista N20-sarjassa Mari Ukkonen 25. ja Laura Kiema 32. sekä M20-sarjassa Jesse Ukkola 22.
Vieremän maakuntaviestitapahtuma siirretty pakkasen vuoksi 14.2 - katsotaan helmikuussa uudelleen, millä kokoonpanoilla hyökätään kilpaan mukaan.
Haluamme toivottaa jäsenistöllemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2010.
Siilinjärven Hiihtoseuran sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Ystävyyden Majalla 28.12 klo 18 alkaen. Toivotamme seuran jäsenet lämpimästä tervetulleeksi, kahvitarjoilu!
Seuramme nuorisokaartin jäsen Sampsa Lietonen sai tänään valkolakin suoritetun ylioppilastutkinnon merkiksi. Seuraväki onnittelee!
Marraskuun loppupuolella useat hiihtoseuralaiset ovat etsineet lumisia olosuhteita ja harjoittelurauhaa Kainuun luonnosta. Seuran lumileiri vietettiin Paljakassa 19-22.11, ja lähes vastaavaan aikaan osa seuran nuorista kokoontui piirileirillä Vuokattiin.
Seuramme nuorisokaartin hiihtäjätär, Johanna Ukkola, kutsuttiin Hiihtoliiton Pohjolaryhmästä mukaan nuorten maajoukkueryhmän marraskuiselle lumileirille Saariselälle. Seuraavassa voit lukea Johannan kuulumiset viikon mittaiselta leiriltä Lapista.