Joulukuun alusta alkaen kilpailuihin ilmoittaudutaan erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Mahdolliset peruutukset hoidetaan puhelimitse mahdollisimman pikaisesti ennen ilmoittautumispäivää. Kysymykset käytännöstä tai lomakkeesta voi esittää Jani Tikkaselle.
Kummikouluyhteistyönä Hamulan koulun kanssa toteutetun Maakuntaviestilogokilpailun voitti Lenni Kokkonen 3C -luokalta. Logo tulee näkymään Maakuntaviestin markkinoinnissa ja julkaisuissa. Onnittelut Lennille!
Muistathan seurata yläpalkissa näkyvää Siilinjärven Hiihtoseuran Toimintakalenteria, jossa mm. ajankohtaista tietoa seuran ja lähiseudun tapahtumista tulevana talvena. 18.11 Forte Sport ja Vauhti Laturastilla sekä 23.11 Peltonen ja Rex Kesportissa.
Sunnuntaina kuntoiltiin neljännen kerran järjestetty sauvakävelytapahtuma Patakukkulalta Patikkalanlammelle. Syksyiset kelit suosivat tapahtumaan osallistuneita noin 100 liikkujaa aurinkoisella ja kuivalla kelillä.
Valtakunnallinen seuraluokittelu on julkaistu kaudelta 2009-10. Siilinjärven Hiihtoseuran nosti seuraluokittelusijoitustaan edellisestä vuodesta muutaman pykälän sijalle 47, kun luokiteltuja hiihtoseuraja oli valtakunnallisesti yhteensä 462 seuraa.
Joukko hiihtoseuran nuoria aloitti syyslomansa perinteisellä seuran syysleirillä Ystävyyden Majalla, jossa päästiin käynnistelemään talvikautta osittain jo talvisissa olosuhteissa. Leirienegian saattelemana urheilijoiden on hyvä jatkaa harjoituksia kohti ensilumia ja lumileiriä.
Sunnuntaina 12.9 käydyissä maakuntaviestijuoksuissa Siilinjärven Hiihtoseurasta oli mukana hienosti joukkueita kuudessa eri sarjassa. Parhaimpaan menestykseen ylsivät yleisen sarjan joukkueet, mutta myös nuorten joukkueet saavuttivat hyviä tuloksia ja henkilökohtaisia osuusaikoja.
Siilinjärven Hiihtoseurassa syys- ja talvikaudella toimivien 4-6-vuotiaiden Liikuntaleikkikoulun ja 7-10-vuotiaiden Hiihtokoulun ilmoittauminen on käynnissä. Ilmoittaudu ajoissa, sillä ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessään max. 15 lasta.
Hopeasompakoulun harjoitukset ovat palanneet kesätauolta kahden harjoituksen viikkorytmiin. Hiihtoseuran 3-ottelusta ja muista syksyn tapahtumista voit saada lisäinformaatiota toimintakalenterista. Syksyllä käynnistyvistä 4-6v Liikkarista ja 7-10v Hiihtokoulusta lisäinformaatiota seuran kotisivuilla myöhemmin elokuussa.
Tänä vuonna Iisalmen Sankariniemen Sisulisä- ja Lapinlahden Mondoareenan Piirinmestaruusviesteissä juoksi myös hiihtoseuran joukkueita. T11-sarjan joukkue oli mukana 4*50m ja 4*600m viesteissä ja M19-sarjan joukkue juoksi kultamitalit 3*800m viestissä.