4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulun ja 7-10-vuotiaiden hiihtokoulun kevätkauden ohjelma on päivitetty. Molempiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan noin viisi innokasta liikkujaa kevätkaudelle. Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta, mikä löytyy molempien ryhmien alta.
92.Pohjois-Savon Maakuntaviesti sivakoitu ja tulokset ovat selvinneet. Kiitokset kaikille maakuntaviestin hiihtäjille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille ja paikanpäälle saapuneelle yleisölle.
Siilinjärven Hiihtoseurasta on nimetty maakuntaviestiin yhdeksän joukkuetta. Joukkueen jäsenenä muistathan saapua ajoissa kilpailupaikalle ja ilmoittaa hyvissä ajoin, mikäli jostain syystä estyt hiihtämästä maakuntaviestissä.
92. Pohjois-Savon Maakuntaviestin hiihtäminen loppiaisena näyttää ilmojen herran myötä hyvin todennäköiseltä. Stadionin rakennustalkoot Ahmon urheilualueella 5.1 klo 12 alkaen ja kisaravintolan pystytys Yara-areenaan klo 20.30 alkaen.
Päätös 92. Pohjois-Savon Maakuntaviestin järjestämisestä tai siirtämisestä tehdään sääennusteiden perusteella tiistaina 4.1. Joukkueet hiihtojärjestyksineen julkaistaan vasta kilpailualueella kilpailupäivänä.
Maakuntaviestitarkkailun toinen osio joukkueiden jakamiseksi järjestetään Ahmon urheilualueella perinteisellä tyylillä torstaina 30.12 klo 17. Verryttelyt ennen ko. kellon aikaa. Pakkasraja -17 astetta.
T: Siilinjärven Hiihtoseura ry
Kaikki tilatut seura-asut ovat noudettavissa, kun asut saatiin painosta tänään. Sovi noudosta tai toimituksesta erikseen mielellään lähiaikoina.
Siilinjärven Hiihtoseuran nuorista urheilijoista Joona Rissanen sai tänään valkolakin merkiksi menestyksestään myös urheilusaran ulkopuolella opintojen parissa. Seuraväki onnittelee!
Tänä vuonna hiihtoseuran porukka kokoontui viettämään lumileiriä Vuokatin erinomaisiin olosuhteisiin marraskuun lopussa. Viikonlopun aikana porukka sai tehtyä hyviä hiihtoharjoituksia ja seurata sivusta kansainvälistä hiihtovauhtia.