Viikonloppuna hiihdettiin nuorten suomenmestaruussprintit ja koululiikuntaliiton mestaruuskilpailut Saarijärven Kusiaismäen vaativissa maastoissa. Johannan ohella myös muut hiihtoseuralaiset menestyivät mukavasti molemmilla matkoilla.
Siilinjärven Hiihtoseuran kummikoulu Hamulan koulu voitti koululaisten maakuntaviestin Leppävirralla. Hamulan 2-joukkue sijoittui 10., Siilinlahden koulu 18. ja Toivalan ala-aste 21. sijalle. Kummikoulutoiminta Hamulan koulun kanssa jatkuu 1-2-luokkalaisten hiihtotunneilla keskiviikkona.
21. Ystävyyden Majan Laturetki keräsi toista sataa hiihtäjää nauttimaan aurinkoisesta pakkassäästä Kevättömän ja Pöljän järven jäälle lauantain ja sunnuntain aikana.
Viikonloppuna kilpailtiin yleisen sarjan suomenmestaruusmitaleista Vöyrillä, jossa kovimmat kärkinimet antoivat samalla näyttöjä Oslon maailmanmestaruuskilpailuihin. Siilinjärven Hiihtoseurasta oli mukana Päivi Roivainen ja Mari Ukkonen naisten P10 kilometrin kilpailussa lauantaina.
Siilinjärvi Ski Tour päästiin avamaan normaalimatkoilla Ahmolla kauniissa talvisessa hiihtokelissä, kun aurinko paistoi nuorten hiihtäjien uurastaessa laduilla.
Pohjois-Savossa nuorisocup jouduttiin siirtämään pakkasen myötä myöhäisempään ajankohtaan viikonlopun aikana, kun samaan aikaan 20-sarjalaiset pääsivät ratkomaan yhdistelmähiihdon suomenmestaruusmitaleista Vöyrissä.
Nuoret matkasivat heti maakuntaviestin jälkeen Hollolaan, jossa ratkottiin viikonloppuna normaalimatkojen nuorten suomenmestaruusmitalit. Joukkue saavutti hienoa menestystä, josta kirkkaimpana Johanna Ukkolan hopeamitali perinteisen 10 kilometrillä.
4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulun ja 7-10-vuotiaiden hiihtokoulun kevätkauden ohjelma on päivitetty. Molempiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan noin viisi innokasta liikkujaa kevätkaudelle. Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta, mikä löytyy molempien ryhmien alta.
92.Pohjois-Savon Maakuntaviesti sivakoitu ja tulokset ovat selvinneet. Kiitokset kaikille maakuntaviestin hiihtäjille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille ja paikanpäälle saapuneelle yleisölle.
Siilinjärven Hiihtoseurasta on nimetty maakuntaviestiin yhdeksän joukkuetta. Joukkueen jäsenenä muistathan saapua ajoissa kilpailupaikalle ja ilmoittaa hyvissä ajoin, mikäli jostain syystä estyt hiihtämästä maakuntaviestissä.