Siilinjärven Hiihtoseuran syysleiri 9-16-vuotiaille järjestetään taas syyslomalla 16-18.10 ja ilmoittautuminen 11.10 mennessä. Alustava lumileirin ajankohta Vuokatissa 1-6.12. Katso myös muita seuran ja lähiseudun tapahtumia toimintakalenterista.
Sunnuntaina juostiin syksyn perinteiset maakuntaviestijuoksukarkelot Karttulassa, jossa Hiihtoseurasta oli mukana sekä nuorten että aikuisten joukkueita. Kovimpaan suoritukseen ylsivät pronssisijoituksellaan seuran P12-joukkue: Justus, Arttur, Valtter ja Arsi.
Aurinkoisena sunnuntaiaamuna Siilinjärven Hiihtoseuran nuoriso vanhempineen suuntasi perinteiselle Kinahmin vaelluksella. Ohjelmassa oli sauvakävelyvaellus ja makkaranpaistoa kääntöpaikalla Karjamajalla.
Viikonloppuna juostiin nuorten Flying Finns -juoksukoulusarjan viimeiset osakilpailut Kuortaneen maastofinaaleissa. Hiihtoseuran Saara Porthan osallistui kilpailusarjaan T10-sarjassa ja sijoittui maastofinaaleissa hopealle ja kokonaiskilpailussa 3. sijalle.
Siilinjärven Hiihtoseuran 7-10 vuotiaiden monipuolinen hiihtokoulu jatkuu jälleen tiistaina 27.9. Ilmoittautuminen hiihtokouluun on käynnistynyt.
Nuorten maajoukkueen St1- ryhmän blogi seuraa nuorten hiihtäjien taivalta kohti nuorten MM- kisoja Turkissa helmikuussa 2012. Kaikki urheilijat kirjoittavat blogia vuorollaan. Tällä viikolla blogivuorossa on Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola.
Siilinjärven Hiihtoseuran 4-6 vuotiaiden liikuntaleikkikoulu jatkuu taas tiistaina 13.9. Ilmoittautuminen liikkariin on käynnistynyt. 7-9 vuotiaiden hiihtokoulusta ja muista talven urheiluryhmistä lisätietoja lähiaikoina.
Tiistai-iltana kisailtiin perinteinen Siilinjärven Hiihtoseuran 3-ottelu Ahmon urheilualueella. Ottelun lajeina olivat pituus, kuula tai pallo ja juoksu.
Torstai-iltana Ystävyyden Majalle kokoontui vajaa satakunta hiihtoseuralaista muistelemaan menneen kauden huippuhetkiä ja suuntaamaan katseita kohti tulevaa kautta kakkukahvien lomassa.
Tänä vuonna valtion toiminnallista kehittämistukea myönnettiin 463 seurahankkeelle yhteensä yli miljoona euroa. Siilinjärven Hiihtoseura sai tukea 11-15-vuotiaiden harjoituskulttuurin kehittämishankkeeseen sekä aikuisten terveyttä edistävään liikuntahankkeeseen, joista kuulemme lisää lähiaikoina.