Leppävirran kansalliset ja samalla nuorisocupin ensimmäinen osakilpailu 14.1 on peruttu lumen puutteen vuoksi. Nuorisocupin ensimmäinen osakilpailu hiihdetään Maaningan kansallisten yhteydessä 21.1. Kaikki mukaan nuorisocuppiin - ilmoittautuminen hiihtoseuran ilmoittautumislomakkeen kautta.
Siilinjärven Hiihtoseuran syysleiri 9-16-vuotiaille järjestetään taas syyslomalla 16-18.10 ja ilmoittautuminen 11.10 mennessä. Alustava lumileirin ajankohta Vuokatissa 1-6.12. Katso myös muita seuran ja lähiseudun tapahtumia toimintakalenterista.
Sunnuntaina juostiin syksyn perinteiset maakuntaviestijuoksukarkelot Karttulassa, jossa Hiihtoseurasta oli mukana sekä nuorten että aikuisten joukkueita. Kovimpaan suoritukseen ylsivät pronssisijoituksellaan seuran P12-joukkue: Justus, Arttur, Valtter ja Arsi.
Aurinkoisena sunnuntaiaamuna Siilinjärven Hiihtoseuran nuoriso vanhempineen suuntasi perinteiselle Kinahmin vaelluksella. Ohjelmassa oli sauvakävelyvaellus ja makkaranpaistoa kääntöpaikalla Karjamajalla.
Viikonloppuna juostiin nuorten Flying Finns -juoksukoulusarjan viimeiset osakilpailut Kuortaneen maastofinaaleissa. Hiihtoseuran Saara Porthan osallistui kilpailusarjaan T10-sarjassa ja sijoittui maastofinaaleissa hopealle ja kokonaiskilpailussa 3. sijalle.
Siilinjärven Hiihtoseuran 7-10 vuotiaiden monipuolinen hiihtokoulu jatkuu jälleen tiistaina 27.9. Ilmoittautuminen hiihtokouluun on käynnistynyt.
Nuorten maajoukkueen St1- ryhmän blogi seuraa nuorten hiihtäjien taivalta kohti nuorten MM- kisoja Turkissa helmikuussa 2012. Kaikki urheilijat kirjoittavat blogia vuorollaan. Tällä viikolla blogivuorossa on Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola.
Siilinjärven Hiihtoseuran 4-6 vuotiaiden liikuntaleikkikoulu jatkuu taas tiistaina 13.9. Ilmoittautuminen liikkariin on käynnistynyt. 7-9 vuotiaiden hiihtokoulusta ja muista talven urheiluryhmistä lisätietoja lähiaikoina.
Tiistai-iltana kisailtiin perinteinen Siilinjärven Hiihtoseuran 3-ottelu Ahmon urheilualueella. Ottelun lajeina olivat pituus, kuula tai pallo ja juoksu.
Torstai-iltana Ystävyyden Majalle kokoontui vajaa satakunta hiihtoseuralaista muistelemaan menneen kauden huippuhetkiä ja suuntaamaan katseita kohti tulevaa kautta kakkukahvien lomassa.