Viikonloppuna hiihtoseuran nuoret suuntasivat nuorten normaalimatkojen suomenmestaruuskilpailuihin Kiteelle. Kirkkaimpaan menestykseen hiihtoseuralaisista ylsivät Johanna Ukkola kultaa N20 (V10 km), Juuso Ukkola 7. sija M18 (V15 km) ja Päivi Roivainen 9.sija N23 (V10 km). Tiina Moilanen oli mukana perinteisessä 90 kilometrin Vasaloppet-hiihdossa Ruotsissa sijoittuen parhaana suomalaisena 24. sijalle.
Ystävyyden Majan hiihdon ohella hiihtoseuralaiset näyttivät taitojaan myös muualla Suomessa valtakunnallisissa ja kansainvälisissä hiihtokilpailuissa. Hopeasomman loppukilpailuissa kovimpaan vauhtiin hiihtoseuralaisista ylsi M13 sarjassa Arsi Ruuskanen 18. sijallaan. Finlandia-hiihdon lauantain perinteisen tyylin 50 kilometrillä Tiina Moilanen sijoittui puolestaan 7. sijalle.
Sovi noudosta Janin kanssa, puh: 040-8406363
Kotiladuilla Ahmon urheilualueella hiihdetyistä Pohjois-Savon piirinmestaruus- ja hopeasomman aluemestaruuskilpailuista hiihtoseuralaiset saalistivat useita mitalisijoituksia sekä lauantain henkilökohtaisilla matkoilla että sunnuntain viesteissä. Mitaleiden ohella useat hiihtäjämme saivat arvokasta kilpailukokemusta tulevia kilpailuja silmällä pitäen.
Siilinjärven Hiihtoseuran ikinuori Jouko Räsänen huuhtoi jälleen kultaa veteraanien suomenmestaruuskilpailuista M60 sarjan vapaan tyylin 10 kilometrin yhteislähtökilpailusta sunnuntaina. Lauantain perinteisen tyylin 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa Jouko hiihti 8.sijalle.