Sovi noudosta Janin kanssa, puh: 040-8406363
Kotiladuilla Ahmon urheilualueella hiihdetyistä Pohjois-Savon piirinmestaruus- ja hopeasomman aluemestaruuskilpailuista hiihtoseuralaiset saalistivat useita mitalisijoituksia sekä lauantain henkilökohtaisilla matkoilla että sunnuntain viesteissä. Mitaleiden ohella useat hiihtäjämme saivat arvokasta kilpailukokemusta tulevia kilpailuja silmällä pitäen.
Siilinjärven Hiihtoseuran ikinuori Jouko Räsänen huuhtoi jälleen kultaa veteraanien suomenmestaruuskilpailuista M60 sarjan vapaan tyylin 10 kilometrin yhteislähtökilpailusta sunnuntaina. Lauantain perinteisen tyylin 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa Jouko hiihti 8.sijalle.
Leppävirran kansalliset ja samalla nuorisocupin ensimmäinen osakilpailu 14.1 on peruttu lumen puutteen vuoksi. Nuorisocupin ensimmäinen osakilpailu hiihdetään Maaningan kansallisten yhteydessä 21.1. Kaikki mukaan nuorisocuppiin - ilmoittautuminen hiihtoseuran ilmoittautumislomakkeen kautta.
Siilinjärven Hiihtoseuran syysleiri 9-16-vuotiaille järjestetään taas syyslomalla 16-18.10 ja ilmoittautuminen 11.10 mennessä. Alustava lumileirin ajankohta Vuokatissa 1-6.12. Katso myös muita seuran ja lähiseudun tapahtumia toimintakalenterista.
Sunnuntaina juostiin syksyn perinteiset maakuntaviestijuoksukarkelot Karttulassa, jossa Hiihtoseurasta oli mukana sekä nuorten että aikuisten joukkueita. Kovimpaan suoritukseen ylsivät pronssisijoituksellaan seuran P12-joukkue: Justus, Arttur, Valtter ja Arsi.