SIILINJÄRVEN HIIHTOSEURA

Ajankohtaista

Siilinjärven Hiihtoseurasta lähtee 101. Pohjois-Savon Maakuntaviestiin seitsemä joukkuetta, jotka on nimetty seuraavassa.
Siilinjärven Hiihtoseura on maksanut Lapinlahden ensilumenladun seuramaksun, jolloin kaikilla seuran jäsenillä on mahdollisuus käydä hiihtämässä Lapinlahden ladulla.
Karttulan perinteisiin syksyisiin maakuntaviestijuoksuihin lähtee hiihtoseurasta mukaan iskukykyinen miesten joukkue.
Siilinjärven Hiihtoseura tukee nuorten harjoituskauden hiihtoleiritystä Suomen Hiihtoliiton ja Pohjois-Savon Hiihdon leireille seuraavasti.
100. Pohjois-Savon Maakuntaviesti hiihdetään Puijon Hiihtostadionilla tiistai-iltana 26.3.2019 klo 17 alkaen. Siilinjärven Hiihtoseurasta on lähdössä perinteikkääseen tapahtumaan 10 kilpajoukketta, joille kilpailuohjeita seuraavassa.
Siilinjärven Hiihtoseura on maksanut Lapinlahden ensilumenladun seuramaksun, jolloin kaikilla seuran jäsenillä on mahdollisuus käydä hiihtämässä Lapinlahden ladulla. Latu on virallisesti avattu tänään perjantaina 23.11.2018.
Tänä vuonna syyslomaa käynnistellään liikkuen lauantaina Tahkolla piirin valmennuspäivän myötä hiihtäen vapaalla ja sunnuntaina sauvakävellään Patikkanlammen laavulle, jossa voi pysähtyä paistamaan makkaroita Patikkalan lammen laavulle nuotion ollessa lämpimänä klo 11-13 välillä.
Siilinjärven Hiihtoseurasta lähtee neljä joukkuetta mukaan perinteiseen syksyiseen Karttulan Maakuntaviestijuoksuun. Mikäli nimettynä joukkueen jäsenenä estyt lähtemästä viestiin, niin otathan yhteyttä Janiin varajuoksijan saamiseksi tilalle.
Polkujuoksucup tulee jälleen Kuopion - Siilinjärven alueelle tiistai-iltaisin elo-syyskuussa, mikä on erinomainen mahdollisuus virittää kuntoaan kohden talvea. Hiihtoseura maksaa jäsenensä osallistumismaksun juoksusarjaan, jos urheilija on valmis edustamaan seuraa myöhemmin syksyllä Karttulan Maakuntaviestijuoksussa 22.9.2018.
Viikonloppuna Pöljänjärven ja Kevättömän jäillä järjestettiin Pöljän Pitkät Matkat hiihtokilpailu 50 hiihtäjän voimin ja 27. Ystävyyden Majan Laturetki lähes 250 osallistujan voimin. Jäälatuolosuhteet olivat mainiossa kunnossa pakkasten myötä, mistä tuli kiitosta hiihtäjiltä. Laturetken arvonta on suoritettu ja palkinnot noudettavissa.
RSS ATOM